Ünlü doktor Çetin Kotan kalp krizi geçirdi! Çetin Kotan sağlık durumu nasıl? - Haber Jet

Ünlü doktor Çetin Kotan kalp krizi geçirdi! Çetin Kotan sağlık durumu nasıl?

Ağrılı ünlü Doktor Çetin Kotan kalp krizi geçirdi. Uzun yıllardır Van’da görev yapan Kotan’ın kalp krizi haberi sonrası hastaları ve yakınları Prof. Dr. Çetin Kotan'ın sağlık durumunu merak etti. Geçirdiği rahatsızlık sonrası anjiyo olan Doktor Çetin Kotan'ın son durumu hakkında detaylar belli oldu.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezinde görev yapan Prof. Dr. Çetin Kotan kalp krizi geçirdi.

Doktor Çetin Kotan’ın kalp krizi geçirdiğini,  Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Remzi Sarıkaya, duyurdu. Yüzüncü Yıl Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çetin Kotan’ın kalp krizi haberi sevenlerini üzdü.

Yıllardır görev yaptığı Van’da sağlık hizmetleri alanında önemli aktif  rol alan Prof. Dr. Kotan, yaptığı başarılı operasyonlarla tanınıyor.

Aslen Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi nüfusuna kayıtlı olan ve uzun yıllardır Van’da görev yapan Kotan’ın kalp krizi haberi yakınları, meslektaşları ve hastaları başta olmak üzere birçok kişiyi üzüntüye boğdu.

Ünlü Doktor Çetin Kotan Kalp Krizi Geçirdi! Çetin Kotan Sağlık Durumu Nasıl?

ÇETİN KOTAN SAĞLIK DURUMU

Ünlü doktor Prof. Dr. Çetin Kotan, geçirdiği rahatsızlığın arından anjiyo oldu. Van Haber’de yer alan bilgilere göre, Dursun Odabaş Tıp Merkezinde anjiyo operasyonu geçiren Kotan’ın sağlık durumumun iyi olduğu öğrenildi.

Van’da görev yapan doktor Çetin Kotan başarılı bir operasyon geçirdi ve bir süre doktor kontrolünde müşahede altında tutulacak. Kalp krizinin ardından Prof. Dr. Kotan’ın sağlık durumunun takip edildiği ve gerekli tüm tedbirlerin alındığı belirtildi.

Ünlü Doktor Çetin Kotan Kalp Krizi Geçirdi! Çetin Kotan Sağlık Durumu Nasıl?

Van-Hakkari Tabip Odası X (Twitter) hesabından yapılan paylaşımda Prof.Dr. Çetin Kotan sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yer aldı.

Paylaşımda “Meslektaşlarımızın yerinde ve zamanında müdahalesiyle önceki dönem oda başkanlarımızdan Prof.Dr. Çetin Kotan hocamız sağlığına kavuşmuştur. Kendisine acil şifalar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Ünlü Doktor Çetin Kotan Kalp Krizi Geçirdi! Çetin Kotan Sağlık Durumu Nasıl?

ÇETİN KOTAN KİMDİR?

Prof. Dr. Çetin Kotan, Aslen Ağrı Doğubayazıtlıdır.

Van’da uzun yıllardır görev yapan ünlü doktor Van Yüzüncü Yıl Tıp Fakültesi, Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesidir.

Aynı zamanda akademisyen olan Çetin Kotan, 2009 yılında Prof. unvanı almıştır.

GündemSağlık

Ünlü doktor Çetin Kotan kalp krizi geçirdi! Çetin Kotan sağlık durumu nasıl?” haberine 1 yorum yapıldı.

  • İsmail İsmail

    Van’ın emektar doktoru Çetin Kotan’a acil şifalar dilerim

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir