TÜBİTAK araştırmacı ve destek personeli alımında 13 Mayıs olarak belirlenen başvuru süresi 21 Mayıs'a kadar uzatıldı - Haber Jet

TÜBİTAK araştırmacı ve destek personeli alımında 13 Mayıs olarak belirlenen başvuru süresi 21 Mayıs’a kadar uzatıldı

TÜBİTAK BİLGEM bünyesinde çalışmak üzere 236 araştırmacı, teknik ve destek personeli alımı için başvuru süreci uzatıldı. TÜBİTAK'ta ilgili kadrolara başvuru yapmak için hazırlık yapan adaylar başvuruların ne zaman başlayacağı ve son başvuru tarihi için araştırma yapıyor. TÜBİTAK BİLGEM araştırmacı, teknik ve destek personel alımı ne zaman, başvuru tarihi uzatıldı mı detayları...

TÜBİTAK BİLGEM kadrosunda istihdam edilmek üzere 230 araştırmacı ve 6 teknik ve destek personeli alınacak.  TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezinin (BİLGEM) açtığı ilana başvurmak isteyen adaylar personel alım sürecini yakından takip ediyor. Kariyerlerine TÜBİTAK bünyesinde devam etmek isteyen adaylar için önemli bir açıklama geldi.

BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

TÜBİTAK BİLGEM bünyesinde Ankara ve Kocaeli’de çalıştırılmak üzere ilana çıkılan 236 araştırmacı, teknik ve destek personeli alımı için 13 Mayıs olarak belirlenen başvuru süresi 21 Mayıs tarihine kadar uzatıldı. Başvuruda bulunacak adayların bu tarihleri takip etmesi ve başvuru sürecini kaçırmaması açısından önem arz ediyor.

TÜBİTAK’ın konuya ilişkin ilanı 11 Mayıs tarihli Resmi Gazete’de yayımlandı.

TÜBİTAK Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığının süre uzatım ilanında;

“22.04.2024 tarihli ve 32525 sayılı Resmi Gazete’nin 47’inci sayfasında yayımlanan Araştırmacı ve Teknik ve Destek Personeli alım ilanının son başvuru tarihi 21.05.2024 tarihine kadar uzatılmıştır.” ifadeleri yer aldı.

TÜbİtak Araştırmacı Ve Destek Personeli Alımında 13 Mayıs Olarak Belirlenen Başvuru Süresi 21 Mayıs’a Kadar Uzatıldı

Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda başvuru koşulları ve başvuru ile ilgili süreçler hakkında da bilgiye yer verildi.

İlana başvuranlar gerekli koşullara, diğer detaylar ve süreçlere TÜBİTAK’ın internet sayfası www.tubitak.govtr ile TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi’nde kariyer.tubitak.govtr üzerinden ulaşabilecekler.

TÜbİtak Araştırmacı Ve Destek Personeli Alımında 13 Mayıs Olarak Belirlenen Başvuru Süresi 21 Mayıs’a Kadar Uzatıldı

İş başvuruları TÜBİTAK İş Başvuru Sistemi aracılığı ile gerçekleştiriliyor.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu stratejik araştırma alanlarında yapılacak projelere katkıda bulunmak için bir program başlattı. TÜBİTAK, bu program kapsamında, araştırmacılara 130 bin lira maaşa ek olarak düzenli teşvik ödemesi sağlayacağını duyurdu.

Programda verilecek teşvik tutarı araştırmacının proje teklifinin kalitesine ve araştırmacının deneyim seviyesine göre 70 bin liraya kadar çıkabilecek.

Araştırmacılar aylık 200 bin liraya kadar gelir elde edebilecekler.

GündemYaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir