Kenan Sofuoğlu’nun Meclis'te ayaklarını masaya uzattığı fotoğraf yeniden gündeme geldi - Haber Jet

Kenan Sofuoğlu’nun Meclis’te ayaklarını masaya uzattığı fotoğraf yeniden gündeme geldi

Kenan Sofuoğlu, milletvekilliği konusundaki pişmanlığını dile getirdiği açıklamalarıyla gündeme oturdu. Gündeme bomba gibi düşen açıklamalar sonrası akıllara Kenan Sofuoğlu’nun Meclis'teki odasında ayağını masaya uzatıp çektiği fotoğraf geldi. Birçok sosyal medya kullanıcısı Kenan Sofuoğlu’nun Meclis’teki ayak fotoğrafını araştırmaya başladı.

AK Parti 27. dönem Sakarya milletvekilliği yapan motor sporcusu Kenan Sofuoğlu Fatih Altaylı’nın YouTube programına konuk oldu. Kenan Sofuoğlu 5 yıllık milletvekilliğine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulunurken vekillik ile ilgili itiraflarıyla çok konuşuldu.

AK Parti eski Sakarya milletvekili Kenan Sofuoğlu, milletvekili olduktan bir hafta sonra pişmanlık duyduğunu söyledi. Sofuoğlu , Fatih Altaylı’nın “Bir daha milletvekilliği yapmazsın, değil mi?” sorusuna “Hayatımdaki en büyük hatalardan biriydi Cumhurbaşkanına orada “Yaparım” demek. Hayatımın büyük hatasıdır” cevabını verdi.

Kenan Sofuoğlu’nun Meclis’te Ayaklarını Masaya Uzattığı Fotoğraf Yeniden Gündeme Geldi

SüperSport Dünya klasmanında şampiyonu olan Kenan Sofuoğlu’nun milletvekilliği ile ilgili itirafları çok konuşulurken vekillik yaptığı dönemde Meclis’teki odasında masaya ayağını uzatarak çektiği fotoğraf yeniden gündem oldu. Sofuoğlu, milletvekili olduktan sonra danışmanlarını ‘Emirerlerim’ notuyla paylaşmış ve eleştirilerin odağı olmuştu.

KENAN SOFUOĞLU MECLİS AYAK FOTOĞRAFIYLA YENİDEN GÜNDEMDE

Motosiklet sporcusu Sofuoğlu 2018 yılında sosyal medyada, Meclis’teki odasında masaya ayağını uzatıp, karşısında duran danışmanları için “Emir erlerim” yazdığı bir fotoğraf paylaşmıştı.

40 yaşındaki Kenan Sofuoğlu’nun o dönem Meclis Odası’ndan yaptığı paylaşım büyük tepki çekmiş günlerce konuşulmuştu.

Kenan Sofuoğlu paylaştığı söz konusu fotoğrafı kısa sürede kaldırmış olsa da o dönem tepkilerin ardı arkası kesilmemişti.

Kenan Sofuoğlu’nun Meclis’te Ayaklarını Masaya Uzattığı Fotoğraf Yeniden Gündeme Geldi

NE OLMUŞTU?

2018 yılında AK Parti Sakarya Milletvekili olan Kenan Sofuoğlu Instagram hesabında Meclis’teki odasından bir paylaşım yapmıştı. Kenan Sofuoğlu ayağını masaya uzatıp çektiği fotoğrafa bir de tartışmayı alevlendirecek not düşmüştü.

Fotoğrafta ayakları görünen Sofuoğlu’nun karşısında ayakta ellerini önlerinde birleştirmiş şekilde duran iki kişi vardı. Bu kişiler Sofuoğlu’nun danışmanlarıydı. Sofuoğlu’nun sosyal medya hesabından “emir erlerim” diye paylaştığı fotoğraf tartışmalara neden olmuştu.

Gelen tepkiler üzerine Sofuoğlu “Siyasete biraz espri katmak amacıyla” paylaşımı yaptığını söylemiş, fotoğrafın kastının ötesinde anlamlara taşındığını söylemişti.

Kenan Sofuoğlu sosyal medya hesabında yaptığı açıklamanın devamında “Tabi ki bunu kesinlikle doğru görmüyorum ancak lüzumsuz tartışmalara sebebiyet vermemek için bu paylaşımı 4 dakika içinde kaldırdım. Yanlış anlama üzerinden gelen eleştirilerin, başımın üstünde yeri var. Hususen yanlış anlama kastiyle gelen eleştirileri milletin vicdanına havale eder saygılarımı sunarım.” ifadelerini kullanmıştı.

Kenan Sofuoğlu’nun Meclis’te Ayaklarını Masaya Uzattığı Fotoğraf Yeniden Gündeme Geldi

Kenan Sofuoğlu ayaklarını masaya uzattığı o fotoğrafı ise kısa süre sonra kaldırmıştı.

GündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir