İki kez YouTube kanalı çalınan Ruhi Çenet, 1 milyon TL zarar ettiğini açıkladı - Haber Jet

İki kez YouTube kanalı çalınan Ruhi Çenet, 1 milyon TL zarar ettiğini açıkladı

YouTuber Ruhi Çenet’in şanssızlığı peşini bırakmıyor. Daha önce iki kez YouTube kanalını dolandırıcılara kaptıran Ruhi Çenet’in maddi zararı büyük oldu. Kanalını tekrar alan Ruhi Çenet, sosyal medya üzerinden ne kadar maddi zarar ettiğini açıkladı.

Kripto para dolandırıcılarına iki kez kanalını kaptırdı

8,6 milyon abone ve yaklaşık 1,5 milyarlık izlenme sayısı ile Türkiye’nin en büyük YouTuber’larından biri olan Ruhi Çenet, iki kez YouTube kanalını kripto para dolandırıcılarına kaptırdı. Son yaptığı açıklamada Ruhi Çenet, kanalını geri aldığını açıkladı.

Ruhi Çenet’in YouTube kanalını kaybetmesinin ardından maddi zararı da büyük oldu. X hesabından ne kadar zarar ettiğini ve YouTube’dan para kazanmasının da engellendiğini açıkladı.

İki kez YouTube kanalı çalınan Ruhi Çenet, 1 milyon TL zarar ettiğini açıkladı 1

Fatura ağır oldu

Ruhi Çenet X’ten yaptığı açıklamada 10 Nisan 2024’ten bu yana 1 milyon TL zarar ettiğini açıkladı. Çenet açıklamasında günlük 50 bin TL zararda olduğunu aktardı. Ayrıca algoritmadan dolayı izlenmelerde de düşüş olduğunu paylaştı.

Ruhi Çenet’in X’te yaptığı paylaşım şu şekildedir:

YouTube kanalımızın hacklendiği 10 Nisan’dan bugüne kadarki maddi kaybımız videolarımızın reklam gösterimi durduğu için en az 1 milyon TL (günlük 50.000 TL) ve şu an videolarımızın izlenmeleri algoritma nedeniyle çakılmış durumda.

En iddialı belgeselini yayınlayacağını açıkladı

Ruhi Çenet başka bir paylaşımında ise “bugüne kadarki en iddialı belgeselini” hazırladığını ve bu belgeselin 11 Mayıs’ta yayımlanacağını açıkladı.

İki kez YouTube kanalı çalınan Ruhi Çenet, 1 milyon TL zarar ettiğini açıkladı 2

GündemTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir