Green Card başvuru sonuçları yarın DV Lottery resmi internet sitesinde açıklanacak - Haber Jet

Green Card başvuru sonuçları yarın DV Lottery resmi internet sitesinde açıklanacak

ABD'nin Green Card programı, dünya genelinde milyonlarca kişinin ilgisini çeken ve ABD'de yaşamak isteyenler için önemli bir fırsat olarak kabul edilen bir programdır. Geçtiğimiz yılın başvuru süreci, 4 Ekim ile 7 Kasım tarihleri arasında gerçekleşmişti ve şimdi bu başvuruların sonuçlarının açıklanacağı tarih büyük bir merakla bekleniyor...

Green Card başvuru sonuçlarının açıklanması için heyecan dorukta! ABD’nin sunduğu bu eşsiz fırsatı değerlendirmek isteyen binlerce kişi, başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merakla bekliyor. Green Card başvuruları geçtiğimiz yıl 4 Ekim ile 7 Kasım tarihleri ​​arasında kabul edilmişti ve şimdi başvuru sahipleri sonuçların açıklanacağı tarihi sabırsızlıkla bekliyorlar.

Green Card başvuru sonuçları yarın DV Lottery resmi internet sitesinde açıklanacak 2

GREEN CARD BAŞVURULARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2023 yılında yapılan başvuruların ardından Green Card başvuru sonuçlarının 4 Mayıs 2024 tarihinde açıklanacağı resmi olarak duyuruldu. Bu tarihe kadar heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Sonuçlar, başvuru sahiplerinin erişimine açılacak olan DV Lottery resmi internet sitesi üzerinden görüntülenebilecek. Başvuru sahipleri, teyit numaralarını (Confirmation Number) kullanarak başvuru durumlarını kontrol edebilecekler.

Green Card başvuru sonuçları yarın DV Lottery resmi internet sitesinde açıklanacak 3Adaylar sonuçlarını https://dvprogram.state.gov adresinden sorgulayabilecekler. Ancak, sonuçlar açıklandıktan sonra süreç henüz tamamlanmış olmayacak. Yeşil Kart almaya hak kazanan adayların, belirli belgeleri tamamlamaları ve resmi formları eksiksiz bir şekilde doldurmaları gerekecek.

Yeşil Kart almaya hak kazananlar, ABD Ankara Büyükelçiliği tarafından belirlenen tarihe göre mülakata çağrılacaklar. Mülakatlar, başvuru sahipleri için önemli bir adım olacak ve üç aya kadar sürebilecek. Mülakatı başarıyla geçen adaylar, ABD’de çalışma ve oturum hakkına sahip olacaklar.

Green Card başvuru sonuçları yarın DV Lottery resmi internet sitesinde açıklanacak 4Green Card sahipleri, ABD’de beş yıl boyunca çalışma ve oturum hakkına sahip olacaklar. Beş yılın sonunda, Amerikan vatandaşlığına başvurma hakkını elde edecekler. Bu süreçte Amerikan vatandaşlığına başvuran kişiler, ömür boyu Amerikan vatandaşı olarak kalabilecekler.

Green Card başvuru süreci, ABD’ye göç etmek isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. Ancak süreç karmaşık olabilir ve başvuru sahiplerinin her adımı doğru bir şekilde takip etmeleri gerekebilir. Bu nedenle başvuru sahipleri, süreci dikkatlice yönetmeli ve gereken tüm belgeleri zamanında tamamlamalıdırlar.

GündemÖne Çıkan HaberlerSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir