Gazeteci Bahar Feyzan, Türk markaları neden dünya markası olamaz söylemiyle dikkat çekti - Haber Jet

Gazeteci Bahar Feyzan, Türk markaları neden dünya markası olamaz söylemiyle dikkat çekti

Gazeteci Bahar Feyzan Adil Işık'tan aldığı ürünlerde yaşadığı problemi sosyal medyada dile getirerek gündeme oturdu. Yaşadığı mağduriyeti takipçileri ile paylaşan Bahar Feyzan'ın ise hayatı ve kariyeri merak konusu haline geldi.

Son dönemde gazeteci Bahar Feyzan, Türk markalarının dünya çapında neden başarılı olamadığına dair eleştirileriyle dikkatleri üzerine çekti!

Bahar Feyzan’ın, tekstil markası Adil Işık hakkında yaptığı açıklamalar ve sosyal medya paylaşımları geniş bir yankı uyandırdı.

Twitter üzerinden Adil Işık markasıyla ilgili yaşadığı olayı paylaşan Feyzan, eleman kalitesi ve iş gücüne verilen önemin yetersizliğini eleştirerek, Türk markalarının dünya markası olamamasının sebeplerine ışık tuttu.

Gazeteci Bahar Feyzan, Türk Markaları Neden Dünya Markası Olamaz Söylemiyle Dikkat çekti

BAHART FEYZAN ADİL IŞIK OLAYI NEDİR?

Gazeteci Bahar Feyzan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Adil Işık markasından yaptığı alışverişte yaşadığı ilginç durumu gözler önüne serdi.

Satın aldığı ürünlerin üzerindeki alarmların çıkarılmamış olduğunu fark eden Feyzan, bu durumu bir video ile takipçileriyle paylaştı.

Gazeteci Bahar Feyzan, Türk Markaları Neden Dünya Markası Olamaz Söylemiyle Dikkat çekti

Yaşadığı bu durumun ardından yaptığı açıklamada, “Eleman kalitesi ve iş gücüne vermediğiniz önem sizin doğal reklamınıza dönüşür” diyerek Türk markalarının hizmet kalitesini sorguladı ve bu durumun marka imajına olumsuz etkilerini vurguladı.

Tekstilde Türkiye neden dünya markası olamaz ve neden okyanusu geçip derelerde boğulur? Bizzat örneği. Eleman kalitesi ve iş gücüne vermediğiniz önem sizin doğal reklamınıza dönüşür. Üstelik kötü reklam… İşte ADL / ADİL IŞIK ve benim baş başa kaldığım durum gibi..

Gün ortası yaşadığı mağduriyeti bir video ile paylaşan ve durumu detaylıca izah eden Bahar Feyzan yaptığı paylaşımda kullandığı net ifadeler ile gündeme geldi.

Türk markalarının özensizliğini dile getirerek yaşadığı olayı gündeme getiren Feyzan, takipçileri tarafından birçok yönden haklı bulundu.

Gazeteci Bahar Feyzan, Türk Markaları Neden Dünya Markası Olamaz Söylemiyle Dikkat çekti

BAHAR FEYZAN KİMDİR?

Gülbahar Feyzan, 8 Temmuz 1979 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını Bayrampaşa Endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu.

Yüksek lisans eğitimini New York’ta ekonomi üzerine tamamlayan Feyzan, iş dünyasına Tilmo Faktoring ve İlke Faktoring şirketlerinde müşteri temsilcisi olarak adım attı.

Gazeteci Bahar Feyzan, Türk Markaları Neden Dünya Markası Olamaz Söylemiyle Dikkat çekti

Gazetecilik kariyerine muhabir olarak başlayan Feyzan, ilk olarak CNBC-e’de medya dünyasına adım attı.

Ardından Habertürk’te iki yıl boyunca çalıştı ve burada önemli röportajlara imza attı. NTV’ye geçerek ekonomi üzerine programlar ve röportajlar yapmaya devam eden Feyzan, NTV’nin New York temsilciliği görevini de üstlendi.

2006 yılında Star TV’de Ana Haber Bülteni’ni sunmaya başladı ve bir yıl sonra bu kanaldan ayrıldı. Sonrasında Kanal 24’te hem Moderatör Akşamüstü hem de Tatlı Sert programlarını sundu.

Gazeteci Bahar Feyzan, Türk Markaları Neden Dünya Markası Olamaz Söylemiyle Dikkat çekti

2010 yılında TRT Türk’te Küresel Nabız programını sunarak kariyerine devam eden Bahar Feyzan, daha sonra tv8’de 50 Dakika ve Yaz Günlüğü programlarıyla izleyici karşısına çıktı. 2021 yılında ise TV100 ve KRT kanallarında ekranlarda yer aldı.

Güncel olarak ise YouTube kanalında haber videoları yayımlayarak gazetecilik kariyerini sürdüren Feyzan, geniş bir izleyici kitlesine hitap ediyor.

BiyografiGündem

Gazeteci Bahar Feyzan, Türk markaları neden dünya markası olamaz söylemiyle dikkat çekti” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Elif Demirci Elif Demirci

    Bence çok haklı Türk markalar asla müşteriye önem vermiyor

    Yanıtla
  • Dilara Dilara

    Bahar Feyzan Adil Işık konusunda çok haklı ayrıca birçok marka zaten berbat hizmet veriyor

    Yanıtla
  • Yaren Yaren

    Bir de Türkiye’ye gönderilen ürünlerin marka olsa bile daha kalitesiz olma problemi var tabii

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir