Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün saat 16.00'da görüşecek - Haber Jet

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün saat 16.00’da görüşecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesi ne zaman, saat kaçta aramalarına cevap geldi. Beklenen görüşme, bugün saat 16.00'da AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşecek.

Gözlerin çevrildiği kritik görüşmede masada hangi konuların yer alacağı merak ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün CHP lideri Özgür Özel’i AK Parti Genel Merkezi’nde kabul edecek. Bugün saat 16.00’da gerçekleşmesi beklenen görüşmede hangi başlıkların yer alacağı belli olmaya başladı.

Siyasetin gündemindeki Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel görüşmesinde masada hem iç hem de dış politika konuları yer alacak.

MASADA HANGİ KONULAR VAR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özel ile görüşmesinde sıcak başlıklar arasında yeni anayasa çalışmalarındaki son durumun ele alınması bekleniyor. Yeni anayasa çalışmaları ile birlikte ekonomi ve dış politikadaki gelişmeler görüşmede önce çıkan en önemli konular arasında .

CHP Genel Başkanı Özel’in görüşmede önümüzdeki günlerde yapmayı planladığı Filistin ziyaretinden de bahsetmesi öngörülüyor.

AK Parti ve CHP Genel Başkanları en son 2016 yılında bir araya gelmişti.

CHP lideri Özgür Özel, bugün gerçekleşecek kritik görüşme öncesi eski CHP genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu, Altan Öymen, Hikmet Çetin ve Murat Karayalçın ile telefonda görüşerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’la yapacağı görüşmeye ilişkin görüş ve önerilerini aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün saat 16.00'da görüşecek 2

Hatırlanacağı üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM’nin 104’üncü açılış yıl dönümü nedeniyle düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resepsiyonunda bir araya geldi.

GündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir