Çisem Çakır'ın babası Recai Çakır motivasyon konuşmacısı olarak yayınladığı videolar ile dikkat çekiyor - Haber Jet

Çisem Çakır’ın babası Recai Çakır motivasyon konuşmacısı olarak yayınladığı videolar ile dikkat çekiyor

Youtube'da yayınladığı güzellik videolarıyla tanınan Çisem Çakır'ın iş insanı babası Recai Çakır gündemin merak edilen isimleri arasında yer alıyor. Son dönemde yayınladığı motivasyon videoları ve yazdığı "Zor Değil" kitabı ile sosyal medyada da dikkatleri üzerine toplayan Recai Çakır'ın hayatı hakkında detaylar araştırılıyor. Çisem Çakır'ın babası Recai Çakır kimdir ve Recai Çakır hayatı ve mesleği araştırılıyor.

Naturally Serein ismindeki YouTube kanalından güzellik videoları paylaşan Çisem Çakır’ın babası Recai Çakır da çektiği videolar ise zaman zaman gündem olan isimlerden.

İş insanı olduğu bilinen Recai Çakır yıllar önce Çisem Çakır’ın yayınladığı bir videosunda da yer almıştı. Turizmci olduğu bilinen iş insanı Recai Çakır aynı zamanda motivasyon konuşmacısı .  Kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda motivasyon konuşmalarına yer verdiği kısa videolar da paylaşıyor. Recai Çakır’ın başarı, sağlık, eğitim, huzurlu yaşam konusundaki tavsiye niteliğindeki sözleri sosyal medyada beğeni topluyor.

Çisem Çakır’ın Babası Recai Çakır Motivasyon Konuşmacısı Olarak Yayınladığı Videolar Ile Dikkat çekiyor

Gençlere ilham veren yol gösterici içerikli videolarıyla dikkat çeken Recai Çakır sosyal medya platformları Instagram ve TikTok’ta milyonlarca izlenme sayısına ulaşıyor.

İş insanı ve motivasyon konuşmacısı Çakır’ın geçtiğimiz yıl hayatındaki kesitlerden oluşan bir kitabı yayınlandı. Recai Çakır’ın 2023 yılında çıkardığı  “Zor Değil” isimli kitabında yanılsamalardan, yanlış hedeflerden, tuzaklardan, hırstan, tembellikten, denge kaybından ve anlamsızlıktan arınmak için tavsiyeler bulunuyor.

Ayrıca Zor Değil kitabının gelirleriyle Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın çalışmalarına destek sağlanıyor.

Çisem Çakır’ın Babası Recai Çakır Motivasyon Konuşmacısı Olarak Yayınladığı Videolar Ile Dikkat çekiyor

RECAİ ÇAKIR KİMDİR

65 yaşında olan Recai Çakır aslen Kilislidir.

6 kardeşi olan  iş insanı ve motivasyon konuşmacısı  Gaziantep’te sarraflık yapmıştır.  İstanbul’a taşındıktan sonra inşaat ve turizm sektörlerinde yer aldı.  1986 yılında Bodrum’da başladığı  turizm işine  butik otel ve lüks rezidans inşaatlarıyla devam etti.

30’dan fazla süredir bu sektörde yer alıyor günümüzde motivasyon konuşmacısı olarak da tanınıyor.

Çisem Çakır’ın Babası Recai Çakır Motivasyon Konuşmacısı Olarak Yayınladığı Videolar Ile Dikkat çekiyor

“recaicak” kullanıcı adı ile Instagram ve TikTok’ta yer alan Recai Çakır kişisel sosyal medya hesaplarından gençlere başarı odaklı tavsiyelerde bulunarak motivasyon videoları paylaşıyor. Instagram’da 769 bin TikTok’ta ise 300 bine yakın takipçisi var.

2023 yılında yayımlanan Zor Değil kitabının yazarıdır.

Evlidir ve YouTube videolarıyla tanınan Çisem Çakır’ın babasıdır. Oytun isminde bir oğlu da vardır.

TRT’de Dijital ortamda yayınlanan bir dizinin 2 bölümünde konuk olarak bilge kişi rolünde yer almıştır.

Sianji Group Yönetim Kurulu Başkanı olan Recai Çakır yazdığı kitap ve yayınladığı motivasyon konuşmaları ile birçok kişiye başarı, eğitim, azim, dürüstlük ve huzurlu yaşam konusunda ipuçları ve tavsiye sunmaya devam ediyor.

GündemBiyografi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir