Canlı yayında mankeni öldürüp Türkiye’ye kaçan Rus yayıncı Andrei Burim "Mellstroy" videolarına tepkiler çığ gibi büyüyor - Haber Jet

Canlı yayında mankeni öldürüp Türkiye’ye kaçan Rus yayıncı Andrei Burim “Mellstroy” videolarına tepkiler çığ gibi büyüyor

"Mellstroy" lakaplı Rus YouTuber tepkilerin odağında. Canlı yayında sevgilisini darp edip Türkiye’ye kaçan yayıncı Andrei Burim, yüksek takipçili sayfalara kendi videolarının koyulmasını istedi. İzlenme sayısına göre bu sayfalara para ödeyeceği söylenen yayıncı sosyal medyada büyük tepki çekti.

Milyonlarca takipçisi olan Andrei Burim geçtiğimiz yıllarda canlı yayın platformu Twitch yayınında bir kadını darp etmişti. Sosyal medyadaki her sayfada görüntüleri kullanılan internet fenomeni Mellstroy, 2020 yılında 21 yaşındaki Rus bir modeli dövüp kafasını masaya vurarak kızın çenesini kırdı.

RUSYA’DA CANLI YAYINDA MANKENİ ÖLDÜRMESİNİN ARDINDAN TUTUKLANMA KARARI ÇIKTI

Ünlü yayıncının korkunç şiddet görüntüleri saniye saniye kaydedilirken sosyal medya ayağa kalktı.

Rus YouTuber Andrei Burim tüm dünyada uzun süre tepki dolu yorumlara konu oldu. “Mellstroy” lakaplı sosyal medya fenomenine bugünlerde de tepkiler çığ gibi büyüyor.

Andrei Burim kimdir?

MELLSTROY TÜRKİYE’YE KAÇTI, REKLAMINI YAPTIRIYOR

Bir sosyal medya kullanıcısı X( Twitter) üzerinde ‘Mellstroy’ lakaplı yayıncı hakkında çok konuşulacak bir bilgi paylaştı. Paylaşımında Rus yayıncı Andrei Burim’in yüksek takipçili Instagram sayfalarına kendi videolarının koyulmasını izlenme sayısına göre bu sayfalara para ödediğini aktardı. Ayrıca söz konusu bu videolara beğeni yapılmaması uyarısında bulundu.

Mellstroy gerçek adı ne?

ANDREI BURIM KİMDİR, NEDEN VİDEOLARDA SÜREKLİ ÇIKIYOR?

Asker kaçağı olan ve kadınlara şiddet uygulayan Andrei Burim tepkilerin odağında. Hakkında Rusya’da ceza davası açılmıştı.

Antalya’da bahis reklamı yaparak hayatını sürdürdüğü söylenen Burim içeriklerinde reşit olmayan kızları kullanıyor.

Canlı yayında sevgilisini darp edip Türkiye’ye kaçtığı söylenen “Mellstroy”,  Instagram Reels’lerine logosunun eklenmesi karşılığı 1 milyon izlenmeye 100 dolar ödediği iddialarıyla daha önce de gündeme gelmişti.

Sosyal medyanın gündemine oturan yayıncının Türkiye’deki sosyal medya platformlarındaki son hamlesi birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından tepki dolu yorumlar aldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları paylaşımın altına canlı yayında sevgilisini öldüren yayıncının bu olmadığını iki ismin karıştırıldığını yazdı. Sevgilisini öldüren kişinin Rus Youtuber Stas Reefley olduğu notu düşüldü.

Birçok kullanıcı tarafından “Bunun olduğu videoları hep şikayet edip geçiyorum.” , “Rezil gerçekten bir de her videoya koyuyorlar sanki korkunç bir insan değilmiş gibi” yorumları yapıldı.

GündemTrend

Canlı yayında mankeni öldürüp Türkiye’ye kaçan Rus yayıncı Andrei Burim “Mellstroy” videolarına tepkiler çığ gibi büyüyor” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Bilal Bilal

    Sosyal medyada her yerde çıkıyor bu cani çocuk karşıma

    Yanıtla
  • Serpil Serpil

    Mellstroy içeriklerini gördüğüm yerde şikayet ediyorum paylaşmayın şunu

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir