Behzat Ç. dizisinde oynayan Ahmet Uğurlu, oyuncu Mustafa Uğurlu’nun kardeşi - Haber Jet

Behzat Ç. dizisinde oynayan Ahmet Uğurlu, oyuncu Mustafa Uğurlu’nun kardeşi

Mustafa Uğurlu'nun ağabeyi olan başarılı sanatçımız Ahmet Uğurlu hayatını kaybetti. Bu acı dolu haberi sanatçımızın dostları sosyal medya hesapları üzerinden duyurarak üzüntülerini paylaştılar.

Türk tiyatro ve sinemasının önde gelen isimlerinden olan Ahmet Uğurlu 71 yaşında hayata veda etti.

Sanat camiasını sarsan acı haberi ünlü isimler kendi sosyal medya hesaplarından duyurdular.

Ünlü oyuncu Mustafa Uğurlu’nun kardeşi olan Ahmet Uğurlu Behzat Ç. dizisindeki etkileyici performansıyla tanınan ve sevilen bir oyuncuydu.

Ahmet Uğurlu Mustafa Uğurlu kardeş mi?

CEM YILMAZ VE ZAFER ALAGÖZ ÜZÜNTÜLERİNİ PAYLAŞTI

Usta sanatçının ölüm haberi yakın dostları ve meslektaşları tarafından duyuruldu.

Zafer Algöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Büyük sanatçı, değerli ağabeyimiz Ahmet Uğurlu’yu kaybettik. Çocukluğumuzun ve gençliğimizin, Çobanbey mahallemizin ilk aktörü… Hepimizin ilham kaynağı… Allah rahmet eylesin. Hepimizin başı sağ olsun… Çok büyük kayıp” sözleriyle acısını dile getirdi.

Ahmet Uğurlu Mustafa Uğurlu kardeş mi?

Cem Yılmaz da Ahmet Uğurlu’nun vefat haberini sosyal medyada paylaşarak “Çocukluk arkadaşlarım Tamer kardeşimin ve Tuna abimin dayısı Mustafa abimizin abisi değerli büyüğümüz Ahmet Uğurlu abimizin mekanı cennet olsun… Ailesine ve tüm sevenlerine sabırlar dilerim… Gençlik kahramanımızdı, mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Behzat Ç. Dizisinde Oynayan Ahmet Uğurlu, Oyuncu Mustafa Uğurlu’nun Kardeşi

AHMET UĞURLU’NUN HAYATI VE KARİYERİ

Usta sanatçı Ahmet Uğurlu 2 Ağustos 1952 tarihinde Konya’da doğdu. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olduktan sonra 13 yıl boyunca Devlet Tiyatroları’nda çeşitli oyunlarda rol aldı.

Başarılarla dolu kariyer hayatı boyunca birçok sevilen dizi ve filmde oyunculuğunu konuşturdu.

Sinema dünyasına ilk olarak “Mine” filmi ile adım atan Ahmet Uğurlu’nun, kariyeri süresince pek çok önemli yapımda emeği geçti.

Behzat Ç. Dizisinde Oynayan Ahmet Uğurlu, Oyuncu Mustafa Uğurlu’nun Kardeşi

Özellikle Derviş Zaim’in yönettiği Tabutta Rövaşata filmindeki Mahsun karakteri ile büyük beğeni topladı ve birçok ödül kazandı.

Başarılı sanatçı Faint Sound, Avcı, Memleket Meselesi, Döngel Karhanesi, Yol Ayrımı ve Behzat Ç. olmak üzere daha birçok dizi ve filmde unutulmaz karakterlere hayat vermiştir.

Sanat dünyasında derin izler bırakan Ahmet Uğurlu, birçok genç oyuncuya da ilham kaynağı olmuştur. Ahmet Uğurlu’nun sanat yaşamı boyunca sergilediği performanslar ve canlandırdığı karakterler onun anısını yaşatmaya devam edecektir.

Kendisine rahmet, sevenlerine sabır ve baş sağlığı diliyoruz.

BiyografiGündemKültür Sanat

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir