Akıl hastanesinden çıkarılması için imza toplanmıştı! Hüseyin Durmuş'un köpekleri istismar ettiği iddia edildi - Haber Jet

Akıl hastanesinden çıkarılması için imza toplanmıştı! Hüseyin Durmuş’un köpekleri istismar ettiği iddia edildi

Bakırköy'de görülen Hüseyin Durmuş köpekler ile yaşaması ile biliniyordu. Son yıllarda yaygınlaşan iddialara göre köpeklerin çocuklara saldırmasını teşvik eden ve köpekleri istismar ettiği söylenen Hüseyin Durmuş daha önce akıl hastanesine de yatırılmıştı.

Yeşilköy ve Bakırköy arasında sıklıkla görülen ve Hayvan Dostu Evsiz olarak bilinen Hüseyin Durmuş isimli şahıs sosyal medyada yankı uyandırdı!

Sokak köpeklerini organize ederek çocuklara ve insanlara saldırmasına neden olduğu iddia edilen Hüseyin Durmuş’un çıplak şekilde bir köpekle ormanlık alanda dolaştığı da görüntülendi.

Akıl Hastanesinden çıkarılması Için Imza Toplanmıştı! Hüseyin Durmuş’un Köpekleri Istismar Ettiği Iddia Edildi

HÜSEYİN DURMUŞ OLAYI NEDİR?

Hüseyin Durmuş Bakırköy’de köpeklerle sokakta yaşadığı bilinen biri olarak farklı iddialar ile gündemde.

Hüseyin Durmuş’un kimileri tarafından tamamen masum ve zararsız olduğu iddia edilirken Bakırköy sakinlerinden köpekleri istismar ettiği ve köpekleri çocuklara saldırması için teşvik ettiği de iddia ediliyor.

Hüseyin Durmuş Bakıköy akıl hastanesinde mi yattı?

Diğer iddialara göre ise Hüseyin Durmuş köpeklerini düzenli olarak Ataköy 5. Kısım Çarşısı’na getiriyor ve burada köpeklerin çöp konteynerlerini karıştırarak etrafa yiyecek artıkları ve çöpler saçmasına neden oluyor.

Bu olayın bölge halkı ve esnaf için günlük yaşamı zorlaştırdığı belirtiliyor. İnsanların bu çöplerin ve köpeklerin arasından geçmek zorunda kaldıkları da söylenmekte.

Hüseyin Durmuş ceza aldı mı?

AKIL HASTANESİNE YATIRILAN HÜSEYİN DURMUŞ İÇİN İMZA KAMPANYASI

Daha önce Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine yatırılan Hüseyin Durmuş’un akıl hastanesinden çıkarılması için de imza kampanyası başlatılmıştı.

700’den fazla kişinin destek olduğu kampanya sonucu Hüseyin Durmuş’un hastaneden çıkarıldığı söylendi.

Hüseyin Durmuş köpekleri istismar ediyor mu?

Köpeklerle yaşayan Hüseyin Durmuş’un akli dengesinin yerinde olmadığı ve topladığı köpeklerin insanlara saldırmasına neden olduğu da konuşuluyor.

HÜSEYİN DURMUŞ’UN KÖPEKLERLE BİR ÇOCUĞUN ÖLÜMÜNE NEDEN OLDUĞU DA İDDİALAR ARASINDA

Eylem Canyovay isimli bir X kullanıcısı sosyal medyada kardeşinin ölümüne Hüseyin Durmuş isimli şahsın neden olduğunu söyledi.

Hüseyin Durmuş kimdir?

Hüseyin Durmuş’un daha önce de bu suçu işlediğini ve yatırıldığı akıl hastanesinden imza kampanyası sayesinde çıkarıldığını belirtti.

Akıl Hastanesinden çıkarılması Için Imza Toplanmıştı! Hüseyin Durmuş’un Köpekleri Istismar Ettiği Iddia Edildi

HÜSEYİN DURMUŞ BAKIRKÖY HALKI TARAFINDAN SUÇLANIYOR

Sokak köpeklerini barınaktan zorla çıkardığı ve çevredeki insanlara hatta çocuklara saldırmasına neden olduğu iddia edilen Hüseyin Durmuş çeşitli suçlamalarla da karşı karşıya.

Halkın huzurunu bozduğu düşünülen fakat bir kesim tarafından da masum olduğu öne sürülen Hüseyin Durmuş’un tedavi sürecinin bitmesinin ardından Bakırköy’deki akıl hastanesinden çıkarılması büyük tepkiler almış durumda.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir