29 Mayıs İstanbul'un Fethi nedeniyle İBB'ye bağlı metrobüs, metro ve otobüsler ücretsizken Marmaray bedava değil - Haber Jet

29 Mayıs İstanbul’un Fethi nedeniyle İBB’ye bağlı metrobüs, metro ve otobüsler ücretsizken Marmaray bedava değil

29 Mayıs İstanbul fethinin yıl dönümü nedeniyle bugün İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları ücretsiz olacağı duyurulmuştu. İstanbul'da 29 Mayıs 2024 Çarşamba günü metrobüs, metro ve otobüsler ücretsiz hizmet verirken Marmaray ücretsiz olmayacak.

2024 yılında İstanbul’un Fethi’nin 571. yılı coşkulu törenlerle kutlanırken 29 Mayıs İstanbul fethinin yıl dönümü nedeniyle ulaşım ücretsiz olarak hizmet verecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “İstanbul’un fethi olan 29 Mayıs’ta kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine, İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları ücretsiz olacak.” ifadelerine yer verildi.

Buna göre İstanbulkart ile entegrasyona İETT, metro, füniküler, tramvay, şehir hatları vapurları ve toplu taşımaya entegre özel deniz motorlarında ulaşım ücretsiz olacak.

29 Mayıs günü toplu taşıma kullanacak vatandaşlar otobüs, metro, metrobüs ve Marmaray gibi toplu taşıma araçlarının tamamının ücretsiz olup olmayacağını merak etti.

29 Mayıs otobüsler ücretsiz mi?

29 MAYIS ÇARŞAMBA OTOBÜSLER NEDEN ÜCRETSİZ?

29 Mayıs Çarşamba günü İstanbul fethinin yıl dönümü nedeniyle İBB’ye bağlı otobüslerde ulaşım ücretsiz olacak. Vatandaşlar bugün İstanbulkart ile entegrasyona sahip İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı otobüslerden ücretsiz olarak yararlanacak.

29 Mayıs metrobüs ücretsiz mi?

29 MAYIS ÇARŞAMBA MARMARAY ÜCRETSİZ Mİ?

İstanbul’da bugün ulaşım için Marmaray hatlarını kullanan vatandaşlar ücretsiz ulaşımdan yararlanamadı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, 29 Mayıs’ta kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahiplerine, İBB’ye bağlı toplu taşıma araçları ücretsiz olacağı duyurulmuştu. Marmaray Ulaştırma Bakanlığına bağlı olduğu için bugün ücretsiz olmayacak. İstanbul Marmaray Halkalı-Gebze hattını kullanan vatandaşlar bu hatta bedava yolculuk yapamayacak.

29 Mayıs Marmaray bedava mı?

29 MAYIS RESMİ TATİL Mİ?

29 Mayıs İstanbul’un fethi resmi tatil değil ancak İBB, bugün metrobüs, metro, vapur, tramvay ve otobüslerden herhangi bir ücret almayacak.  Kişiselleştirilmiş İstanbulkart sahipleri ücretsiz ulaşımdan yararlanabilecek.

GündemYaşam

29 Mayıs İstanbul’un Fethi nedeniyle İBB’ye bağlı metrobüs, metro ve otobüsler ücretsizken Marmaray bedava değil” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Aslı Aslı

    İstanbul’da bugün etkinlik olacak mı

    Yanıtla
  • Salih Salih

    Bir kere de ücretsiz binelim şu marmaraya

    Yanıtla
  • Sibel Sibel

    Bugün otobüsler ücretsiz miydi?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir