24 Mayıs son depremler listesi: Tokat’ta deprem mi oldu? - Haber Jet

24 Mayıs son depremler listesi: Tokat’ta deprem mi oldu?

Çorum'un Mecitözü ilçesinde dün 4,4 büyüklüğünde meydana gelen deprem Tokat’tan da hissedildi. Tokat ve çevre illerde yaşayan vatandaşlar endişe ile 24 Mayıs son depremler listesini takip ediyor. Tokat son depremler araştırılıyor.

Türkiye’nin birçok farklı bölgesinden deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar, yaşadıkları şehirlerde gün  sarsıntılar hissedebiliyor. Akıllarına deprem mi oldu sorusu gelen vatandaşlar son dakika depremleri araştırıyor.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini anlık olarak güncelliyor. 24 Mayıs Cuma günü gece saatlerinden itibaren Ege ve Akdeniz’deki depremlerin yanı sıra Kahramanmaraş ve Tokat’ta da sarsıntılar kaydedildi.

TOKAT’TA DEPREM Mİ OLDU, KAÇ ŞİDDETİNDE?

Tokat’ta dün hissedilen 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından bugün de küçük ölçekte bir deprem meydana geldi.  Tokat’ta deprem mi oldu sorusu yanıt buldu. Saat 04.02’de Tokat Sulusaray’da 1.6 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Kandilli Rasathanesi 24 Mayıs Tokat depreminin derinliğini 5.6 km olarak listeledi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde, bugünkü Tokat Sulusaray merkez üssü olan depremin büyüklüğünü 1.5 olarak kaydetti. AFAD son depremler listesine göre Tokat’taki deprem 7.12 km derinliğinde gerçekleşti.

24 Mayıs Son Depremler Listesi: Tokat’ta Deprem Mi Oldu?

24 MAYIS SON DEPREMLER 

Dün paniğe neden Merkez üssü Mecitözü ilçesi olan deprem, Çorum’un yanı sıra Amasya, Yozgat, Samsun ve Tokat’ta da hissedilmişti. Bu illerde yaşayan vatandaşların tedirginliği devam ederken 24 Mayıs Tokat ,Çorum deprem oldu mu öğrenmek için son dakika depremleri inceliyorlar. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremleri paylaştı.

24 Mayıs Cuma günü gece saatlerinden itibaren ülkemizde birçok şehirde deprem meydana geldi. Sarsıntılar bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından hissedilmese de endişeye neden oluyor. Gece saatlerinden itibaren başlayarak kaydedilen verilere göre  24 Mayıs (bugün) Kahramanmaraş, Muğla, Adana, Tokat, Şanlıurfa, Adıyaman’da sarsıntılar meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

24 Mayıs Son Depremler Listesi: Tokat’ta Deprem Mi Oldu?

GündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir