10 Mayıs son depremler listesine göre İstanbul'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi - Haber Jet

10 Mayıs son depremler listesine göre İstanbul’da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi

Son depremler listesi gün içerisinde meydana gelen depremler ile güncelleniyor. 10 Mayıs 2024 günü sarsıntı hisseden vatandaşlar son depremlerin listelendiği AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin dakika dakika paylaştığı deprem verilerini inceledi. 10 Mayıs Cuma günü yani bugün Malatya, Elazığ, Tokat illerinin yanı sıra İstanbul'da bir deprem meydana geldi. 10 Mayıs İstanbul'da deprem mi oldu? İstanbul'da kaç büyüklüğünde deprem oldu soruları araştırılıyor.

Deprem kuşağında yer alan ülkemizde Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bugün bulundukları il ve ilçelerde sarsıntı hisseden vatandaşlar deprem mi oldu merak ediyor. 10 Mayıs Cuma günü gece saatlerinden itibaren Kahramanmaraş, Elazığ, Tokat, Muğla, İstanbul illerinin de dahil olduğu 9 ilde deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD son depremler listesine göre bugün sabah saatlerinde İstanbul’da bir deprem meydana geldi.

İSTANBUL’DA BUGÜN DEPREM Mİ OLDU?

Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 06.28’de İstanbul Tuzla merkezli 1.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 9.6 kilometre derinlikte meydana gelen deprem sonrası birçok vatandaş 10 Mayıs İstanbul depremi ve  son dakika depremler hakkında detaylı araştırma yaptı.

10 Mayıs son depremler listesine göre İstanbul'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi 2

AFAD da Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. AFAD’ın son depremler listesinde de saat 06.28 sıralarında meydana gelen İstanbul’daki depremin büyüklüğü 1.3 derinliği 7.09 olarak ölçüldü. 10 Mayıs İstanbul depreminin merkez üssü, Marmara Denizi  (04.04 km) Tuzla İstanbul olarak kaydedildi.

10 Mayıs son depremler listesine göre İstanbul'da sabah saatlerinde bir deprem meydana geldi 3

20 Mart’ta Marmara Denizi’nde Yalova açıklarında meydana gelen 3.5 büyüklüğündeki deprem İstanbul ve Bursa’da da hissedilmişti.

KAHRAMANMARAŞ’TA 2,9 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

6 Şubat’ta 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremler sonrası Asrın felaketinin yaşandığı Kahramanmaraş’ta art arda sarsıntılar meydana geliyor. Kahramanmaraş’ta bugün saat 06.37 sıralarında 2,9 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

SON DEPREMLER LİSTESİ

Oturdukları şehirlerde yaşanan sarsıntıları hisseden vatandaşlar, 10 Mayıs 2024  tarihli depremlere ait son verileri araştırıyor. Kandilli Rasathanesi verileri ile gün içerisinde olan depremlere anbean ulaşılabiliyor. Sarsıntı hisseden vatandaşlar Kandilli Rasathanesi son depremler listesini kontrol ederek depremlerin büyüklüğü, derinliği ve merkez üssü gibi bilgilere ulaşabiliyor.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı da bugün itibarıyla meydana gelen depremleri dakika dakika  yayımlamaya devam ediyor. 10 Mayıs’ta yaşanan sarsıntıların saati ,merkez üssü ve şiddeti gibi bilgileri merak eden vatandaşlar, AFAD tarafından paylaşılan son dakika depremler listesini inceliyor. AFAD sarsıntıları tüm detaylarıyla kaydederek son depremler listesiyle paylaşıyor.

GündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir