Metin Akdülger sosyal medya hesabından açıkladı, Sandık Kokusu’nun Atilla’sı diziden ayrıldı - Haber Jet

Metin Akdülger sosyal medya hesabından açıkladı, Sandık Kokusu’nun Atilla’sı diziden ayrıldı

Sandık Kokusu Atilla karakteri izleyenler tarafından oldukça ilgi görmüştü. Karakteri canlandıran Metin Akdülger Sandık Kokusu'ndan ayrıldığını belirtti.

Yayınladığı ilk günden itibaren çok sevilen Sandık Kokusu dizisine bir oyuncu veda ediyor!

Sandık Kokusu’nun sevilen karakteri Atilla son sahnesiyle izleyicilere veda etti.

Çarşamba akşamları ekranlara gelen dizide Metin Akdülger’in canlandırdığı Atilla karakterinin Karsu ve ailesini bırakarak gitmesi, izleyiciler arasında büyük yankıya neden oldu.

Bu dramatik ayrılık sahnesi izleyicilerin aklına “Sandık Kokusu Atilla ayrıldı mı?” sorusunu getirdi. Bir taraftan Özge Özpirinçci, Demet Akbağ ve Necip Memili gibi ünlü isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosuna sürpriz bir oyuncunun katılması, merakları daha da artırdı.

Sandık Kokusu Atilla diziden ayrıldı mı?SANDIK KOKUSU ATİLLA DİZİDEN AYRILDIĞINI DUYURDU

Başarılı oyuncu Metin Akdülger sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Sandık Kokusu dizisinden ayrıldığını resmi olarak duyurdu. Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda kendisi şu ifadeleri kullandı:

“Hayat büyülü anlarla ve bilinmezliklerle dolu bir macera. Atilla, benim hayatımın en büyülü parçalarından biri oldu. Onun bana yaşattığı anlar, tanıştırdığı ruhlar ve yoldaşlar artık benim kalbimde ve güvende. Hikayeler anlatıldıkça hayat bulur; hikaye anlatıcıları da hikayelerinde kendi hayatlarını bulurlar. Bana hayat veren Atilla’ya ve ona hayat veren tüm ekipteki dostlarıma kalpten minnet ve sevgilerimi iletmek istiyorum. Onları çok seviyorum ve özleyeceğim. Hikayemizi seven tüm izleyicilerimize, verdikleri büyük sevgi ve gösterdikleri anlayış için teşekkür ederim.”

ATİLLA KARAKTERİNİN YERİNE GEÇECEK OYUNCUNCU MERAK EDİLİYOR

Metin Akdülger’in diziden ayrılacağı haberinin hemen ardından yerine yeni bir ismin gelip gelmeyeceği merak konusu oldu.

Atilla karakteri yerine gelecek oyuncu belirtilmemiş olsa da Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncunun katıldığı açıklandı.

Başarılı oyuncu Serkay Tütüncü, Kıvanç karakteriyle diziye dahil oldu. Tütüncü’nün rolüyle diziye nasıl bir dinamik kazandıracağı şimdiden merakla bekleniyor.

Sandık Kokusu Atilla diziden ayrıldı mı?SANDIK KOKUSU OYUNCULARI

Senaryosunu Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı başarılı dizi her geçen gün daha çok seviliyor.

Yönetmen koltuğunda ise Nezaket Coşkun’un oturduğu “Sandık Kokusu” güçlü oyuncu kadrosuyla da oldukça dikkat çekiyor!

Dizinin başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Seda Türkmen ve Uğur Yücel gibi başarılı isimler yer alıyor. Bu geniş ve yetenekli kadro, dizinin her bölümünde izleyicilere heyecanlı ve duygusal anlar yaşatmayı başarıyor.

Metin Akdülger Sosyal Medya Hesabından Açıkladı, Sandık Kokusu’nun Atilla’sı Diziden AyrıldıMETİN AKDÜLGER KİMDİR?

Başarılı oyuncu Metin Akdülger 10 Nisan 1988 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. Lise yıllarında amatör tiyatro oyunlarında rol alarak ve kısa filmler çekerek oyunculuğa adım atmıştır.

Koç Üniversitesi’nde eğitimine devam ederken, okuldaki oyunculuk derslerine katılmış ve bu dönemde de tiyatro oyunlarında yer almaya devam etmiştir.

2012 yılında Craft Tiyatro ekibine katılarak profesyonel tiyatro kariyerine adım atan Metin Akdülger ilk profesyonel rolünü 2012 yılında Kaset oyununda aldı.

Metin Akdülger Sosyal Medya Hesabından Açıkladı, Sandık Kokusu’nun Atilla’sı Diziden AyrıldıÖte yandan 2013 yılında gençlik dizisi Medcezir ile televizyon sektörüne hızlı ve yüksek bir biçimde girdi. Aynı yıl ise felç geçiren bir futbolcuyu konu alan Bensiz adlı filmde başrol oynayarak sinemaya adım attı.

2014 yılında Didaskali Tiyatro’nun hazırladığı Maşenka oyunuyla tiyatroya geri dönmüştür. 2015 yılında dönem dizisi Analar ve Anneler’de rol almıştır.

Metin Akdülger’in oyunculuk kariyeri, hem televizyon hem de tiyatroda başarılı projelerle dolu.

Sandık Kokusu dizisindeki Atilla karakteri de Metin Akdülger’in oyunculuk kariyerinin önemli bir parçası olarak izleyicilerin hafızasında yer edecek. Akdülger kariyerine yeni projelerle devam edecek ve hayranlarına farklı karakterlerle buluşmaya devam edecek.

Film DiziBiyografiGündem

Metin Akdülger sosyal medya hesabından açıkladı, Sandık Kokusu’nun Atilla’sı diziden ayrıldı” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Taha Taha

    Keşke ayrılmasaydı diziden

    Yanıtla
  • Gülbahar Gülbahar

    Keşke ayrılmasaydı

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir