Meryem Uzerli Ru dizisi ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu - Haber Jet

Meryem Uzerli Ru dizisi ne zaman başlayacak? Yayın tarihi belli oldu

Meryem Uzerli'yi yeniden ekranlara döndüren dizi Ru için heyecanlı bekleyişe son buluyor. Meryem Uzerli’nin Reyan karakterini canlandıracağı Ru dizisinin zaman başlayacağı merak konusu oldu. GAİN'de izleyicisi ile buluşacak dizinin yayın tarihi belli oldu.

Dijital yayın platformu GAİN izleyicileri yakın zamanda iddialı bir dizi ile buluşturacak.

Güçlü senaryosu ekran macerasına başlamaya hazırlanan RU oyuncu kadrosuyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Medyapım imzalı dizinin başrolünde Muhteşem Yüzyıl dizisiyle tanıdığımız başarılı oyuncu Meryem Uzerli yer alacak. Uzun süredir ekranlarda olmayan Meryem Uzerli’nin Ru kadrosunda yer alması heyecanı bir kat daha artırıyor.

Meryem Uzerli Ru Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Yayın Tarihi Belli Oldu

RU DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni dizi Ru’dan fragman ve tanıtım görüntülerinin paylaşılmasıyla oyuncu kadrosu ve dizinin konusuna dair  ön bilgiye sahip olduk. Ancak en çok merak edilen kısım RU yayın tarihi oldu. Meraklı bekleyiş son buldu. Çekimleri İzmir Urla’da yapılan 8 bölümlük dizi 24 Mayıs 2024 Cuma günü dijital yayın platformu GAİN’de izleyici ile buluşacak.

24 Mayıs’ta başlayacak dizinin senaryosunu Taylan Yapıcı ve Yeşim Çıtak kaleme alırken yönetmenliğini Bahadır Karataş ve Burak Çaldır üstlendi.

Meryem Uzerli Ru Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Yayın Tarihi Belli Oldu

Meryem Uzerli’nin başrolünde olduğu RU’da  Burak Berkay Akgül, Hira Koyuncuoğlu, Emre Karayel, Gökay Türkmen, Zafer Algöz, Şevval Sam, Derya Alabora, Gonca Vuslateri, Kartal Can Ermiş, Beril Kayar ve Sevgi Temel gibi başarılı oyuncular da yer alacak.

Meryem Uzerli’nin Reyyan karakteriyle yer alacağı dizide sıra dışı bir aşk hikayesi anlatılacak. Burak Berkay Akgül ise 18 yaşındaki Uzer karakterine hayat verecek.

Meryem Uzerli Ru Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Yayın Tarihi Belli Oldu

RU KONUSU NE?

Ege’de bir sahil kasabasında geçen dizide çevre baskısına rağmen aşklarından vazgeçmeyecek Uzer ve Reyan’ın hikayesi anlatılacak.  Ru izleyicileri 38 yaşında olan Reyan ile kendisinden yaşça küçük Uzer’in sıra dışı aşk hikayesine şahitlik edecek.  Uzer ve Reyyan’ın büyük bir baskıya maruz kalması bu aşkı etkileyecek mi dizinin ilerleyen bölümleri ile yanıt bulacak.

Film DiziTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir