Mehmet Özgür, Çırak dizisinde Usta rolünü canlandıracak - Haber Jet

Mehmet Özgür, Çırak dizisinde Usta rolünü canlandıracak

TRT'nin dijital platformu Tabii'de yayınlanacak Çırak dizisine sürpriz bir isim dahil oldu. Usta oyuncu Mehmet Özgür, Çırak dizisinde Usta karakterini canlandıracak. Çekimleri tamamlanan dizi için Çırak dizisi hangi kanalda, ne zaman başlıyor araştırmaları başladı. Çırak oyuncu kadrosu merak edilirken Çırak dizisinde Usta'yı kim oynuyor? sorularına yanıt aranıyor. Mehmet Özgür hayatı ve biyografisi hakkında detaylar...

TRT’nin yeni dijital platformunda yayınlanacak Çırak dizisi için geri sayım başladı. İlk sezonu 10 bölüm olarak planlanan aksiyon ve gerilim dizisi Çırak’da yer alan oyuncular belli oldu.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Ozan Akbaba’nın başrolünü oynadığı diziye ünlü aktör Mehmet Özgür dahil oldu. Mehmet Özgür “Çırak”a “Usta” rolüyle yer aldı. Daha önce TRT1’in Vuslat, Filinta ve Alparslan: Büyük Selçuklu dizilerinin kadrosunda yer alan Mehmet Özgür bu kez dijital platform Tabii’de Usta rolü ile izleyici karşısına çıkıyor..

Senaristliğini Birol Tezcan ve oyuncu Ozan Akbaba’nın üstlendiği Çırak dizisinin çekimleri tamamlandı. Yönetmen koltuğunda Ozan Uzunoğlu’nun oturduğu  Çırak  dijital platformu Tabi’de yayın hayatına başlayacak.

Mehmet Özgür, Çırak dizisinde Usta rolünü canlandıracak 2

ÇIRAK DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Ozan Akbaba (Çırak 05 )

Damla Sönmez (hacker),

Erol Babaoğlu (Şehmuz),

Eren Hacısalihoğlu (Çırak 03),

Yunus Emre Özcan (Hacker 02),

Barış Yalçın (Kalfa),

Cansu Kurgun (Aslı),

Melisa Yıldırımer (Derya),

Ali Savaşçı (Naci),

Ahmet Pınar (Çırak 01”),

Kürşat Demir (Çırak 06),

Elshan Orucov (Elshan),

Galip Erdal (Varol Tezkan),

Cem Uras (Müşteri),

Seher Terzi (Dilfiruz),

Mert Güzeloğlu (Ferhat)

Mehmet Özgür (Usta)

MEHMET ÖZGÜR KİMDİR?

Filinta’da Kadı Gıyaseddin’i, Abluka’da Kadir’i ve Söz’de Agah Bey’i Ölümlü Dünya filminde İlhami’yi canlandıran oyuncu Mehmet Özgür 30 Ağustos 1970’de Antalya’da doğdu.

Tiyatro,dizi ve sinema oyuncusu Mehmet Özgür İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezunudur.

Ünlü oyuncu, ilk kez 2004 yılında kamera karşısına geçmiş ve bir Tv dizinde yer almıştır.

2012 yılında Suskunlar dizisindeki “Takoz İrfan” rolüyle geniş kitlelerce tanındı. Mehmet Özgür  Muhteşem Yüzyıl, Çalıkuşu, Alparslan: Büyük Selçuklu, Filinta gibi ses geiten birçok dizinin kadrosunda yer aldı.

1993 yılında Antalya Devlet Tiyatrosu’nda görev alan Özgür, ayrıca bazı tiyatro oyunlarında yönetmenlik de yaptı.

Mehmet Özgür, Çırak dizisinde Usta rolünü canlandıracak 3

ÇIRAK DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çekimleri tamamlanan ve 10 bölüm olarak yayınlanacak Çırak için yayın tarihi verilmedi. Tanıtım fragmanı henüz yayınlanmayan dizi Çırak TRT’nin dijital platformu Tabii’de yakında ekran macerasına başlayacak.

ÇIRAK KONUSU NE?

Çırak, aksiyon ve gerilim dolu senaryosu ile izleyicilerde heyecan uyandırıyor. Çırak dizisi Karanlık bir geçmişe sahip olan ve bir gün gizemli bir örgüt tarafından “Çırak” olarak seçilen bir adamın hikayesini konu ediniyor.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir