Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde sergisi olan Esra Gülmen kimdir? - Haber Jet

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde sergisi olan Esra Gülmen kimdir?

Yayına girdiği günden itibaren yüksek izlenme oranlarına ulaşan ve izleyicilerin hem beğenisini hem eleştirisini toplayan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde Esra Gülmen’in sanat sergisi çok konuşuldu. Eşinin de dizide oynadığı bilinen Esra Gülmen'in sergisini başrol geziyor.

Netflix’te yayınlanan Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 3.bölümünde yer alan Esra Gülmen sergisi hem beğeni hem de eleştiri topladı. 

Son dönemde Netflix platformunda en çok izlenen dizilerde birinci sırada yer alan Esra Gülmen Sergisi dizinin 3.bölümünde yer aldı. Çoğu izleyici sergiyi diziye koymalarını beğenirken kimi izleyicinin de tepkisine neden oldu.

X (Twitter) platformunda kullanıcılar eserlerle ilgili; “Sanat ne değildir gayet iyi anlaşılabiliyor.” “Dışavurumcu bir sanat.” “Kreş çocuğu eserleriyle fazla para kazanıyor.” “Yaptığı işlerin hayranıyım.” tarzında beğeni ve eleştiri içeren yorumlar yapıldı.

ESRA GÜLMEN KİMDİR?

1986 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Esra Gülmen’in annesi Nuran Işık Gülmen, babası Nevzat Gülmen’dir. Üniversite eğitimine Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümünde başladı.

Mezun olduktan sonra 2 yıl akademik eğitim veren Gülmen, sonrasında Almanya’nın başkenti Berlin’e taşınarak Ogilvy Frankfurt’ta sanat yönetimi ve tasarımcı olarak çalışarak kariyer hayatına devam etti.

Art Directors Club Almanya üyesi olan Gülmen, Lürzer Arşiv Dergisinde “en iyi 200 İllustrator” olarak seçildi.

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde Sarp rolünde yer alan Ahmet Rıfat Şungar ile 14 Mart 2021 tarihinde Büyükada’da nikah masasına oturan Gülmen ve Şungar, gelinlik ve damatlık tercihlerinden dolayı oldukça dikkat çekmişti.

kgkg hangi sergi

Amsterdam, Hamburg ve Almanya’nın başkenti Berlin’de üç sergi açan Gülmen, Heimat Berlin’de tasarım şefi olarak çalışıyor.

ESRA GÜLMEN’İN EŞİNİN ADI NEDİR?

Esra Gülmen’in eşi Ahmet Rıfat Şungar, bu dizide Sarp rolünde yer alıyor.

kimler geldi kimler geçti sarp kim

Kimler Geldi Kimler Geçti, Kadın, Saklı, Menajerimi Ara;  Aktris, Üç Maymun, Av gibi birçok dizi ve filmlerle tanınan Ahmet Rıfat Şungar son dönemin en popüler dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti ile oldukça ilgi toplayan Şungar, 14 Mart 2021 tarihinde Esra Gülmen ile dünya evine girdi.

ESRA GÜLMEN SERGİLERİ

”Don’t I look Turkish?”, X BOLD Sergisi, Berlin 2019

‘it’s just OK’, XH Cube x Markenfilm Crossing Sergisi , Hamburg 2018

‘Thirteen’, Cafe Struik Sergisi, Amsterdam 2017

‘Design Talks Politics’, Designxport Hamburg, 2017

‘Poptales’, Gallery Fata Morgana Berlin, 2017

‘All-Stars’ Pictoplasma Festival, Urban Spree Berlin 2016

Mediterranean Design Exhibition, Design HUB Barcelona, 2009

Women’s Day Poster Exhibition, KKM Istanbul, 2008

Film DiziEditörün SeçtikleriMagazin

Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinde sergisi olan Esra Gülmen kimdir?” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Simge Simge

    Esra Gülmen’in Bla bla bla çiziminin binlerce liraya satılması

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir