İbrahim Çelikkol Korkut Zakkum rolüyle konuk olduğu Gaddar dizisine geri dönüyor - Haber Jet

İbrahim Çelikkol Korkut Zakkum rolüyle konuk olduğu Gaddar dizisine geri dönüyor

Cuma akşamları NOW ekranlarında yayınlanan Gaddar dizisinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Çağatay Ulusoy ve Sümeyye Aydoğan'ın başrollerinde yer aldığı diziye daha önce konuk oyuncu olarak yer alan İbrahim Çelikkol diziye geri dönüyor. İbrahim Çelikkol Gaddar'dan ayrıldı mı geri mi dönecek konusu gündeme geldi. Gaddar Korkut'a ne oldu, İbrahim Çelikkol kaçıncı bölümde geri dönecek soruları yanıt buldu.

19 Ocak’ta ekran macerasına başlayan Gaddar dizisi Cuma akşamları yayınlanan yeni bölümleri ile izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Nefes kesen bölüm sonlarının ardından bir sonraki hafta neler olacağını merak eden izleyici Gaddar yeni bölüm fragmanını iple çekiyor.

Gaddar’ın önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümünde diziye daha önce konuk olarak katılan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol da yer alacak.  Gaddar’da Zakkum Kardeşler’in büyük ağabeyi Korkut’a hayat veren İbrahim Çelikkol’un geri dönüşü ile dengeler bir kez daha değişecek.  Diziye dahil olan ve sonraki birkaç bölümde rol almayan Çelikkol’un geri dönüşü dizinin seyir zevkini ve heyecanını artıracağa benziyor.

İBRAHİM ÇELİKKOL GADDAR’DAN AYRILDI MI?

42 yaşındaki İbrahim Çelikkol , Gaddar’da konuk oyuncu olarak yeraltı dünyasında acımasızlığıyla nam salmış Zakkum Kardeşler’in büyük ağabeyi Korkut karakteri ile katılmıştı.  Zakkum Kardeşler’in en acımasızı olan kardeşlerine çok bağlı Korkut karakteri yeni bölümlerde yeniden Gaddar’da yer alacak.

İbrahim Çelikkol Korkut Zakkum Rolüyle Konuk Olduğu Gaddar Dizisine Geri Dönüyor

GADDAR KORKUT’A NE OLDU?

Gaddar’da Korkut Dağhan’a zarar verebilmenin bir çözümünü aradı. Dağhan’ın Korkut için ise başka bir planı vardı. İkisi karşı karşıya geldi  Dağhan Korkut’a zehir enjekte etti.

Gaddar dizisinin son bölümünde heyecan ve gerilim adeta zirveye çıktı. Ağabey Korkut’un öldüğü sanılıyordu. Dağhan, Korkut’un ölmediğini ve intikam peşinde olduğunu öğrenince şaşkına dönüyor. Korkut, Dağhan’ın sevdiklerine zarar vererek ona ulaşmaya çalışıyor.

İbrahim Çelikkol Korkut Zakkum Rolüyle Konuk Olduğu Gaddar Dizisine Geri Dönüyor

İBRAHİM ÇELİKKOL GADDAR’A NE ZAMAN DÖNÜYOR?

İbrahim Çelikkol Ay yapım imzalı Gaddar dizisine 17. bölüm ile geri dönüyor. Gaddar 17 Mayıs Cuma günü yayınlanacak yeni bölümünde İbrahim Çelikkol Korkut rolü ile yeniden izleyici ile buluşacak. Gaddar Cuma akşamları saat 20.00’de NOW ekranlarında yayınlanıyor.

GADDAR YENİ BÖLÜM (17. BÖLÜM) FARGMANI

Gaddar dizisinin merakla beklenen 17. bölümünden birinci fragman yayınlandı.

GADDAR OYUNCU KADROSU

Çağatay Ulusoy – Dağhan Yalçın / Gaddar

Sümeyye Aydoğan – Aydan Güneş

Onur Saylak – Müdür Kerem

Erdal Özyağcılar – Ekber Baltacı

Laçin Ceylan – Nurten

Hakan Salınmış – Davut

Fatih Berk Şahin – Rüzgar

Itır Esen – Yağmur

Müge Bayramoğlu – Payaslıoğlu Şengül

Neslihan Yeldan – Sema

Uğur Yıldıran – Ali

Musab Ekici – Fırat

Buse Meral – Elif

Afra Karagöz – Dicle

Alper Çankaya – Enver Baltacı

Deniz Özerman – Ayşe

Fatih Çetin – Emre

Ebru Cüneyt – Leyla

Eren Vural – Savaş

Film DiziMagazin

İbrahim Çelikkol Korkut Zakkum rolüyle konuk olduğu Gaddar dizisine geri dönüyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Efsun Efsun

    İşte beklenen oyuncu ?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir