Hababam Sınıfı'nın sevilen efsane oyuncuları şimdilerde dükkanların önünde şarkı söyleyerek geçimlerini sağlıyor - Haber Jet

Hababam Sınıfı’nın sevilen efsane oyuncuları şimdilerde dükkanların önünde şarkı söyleyerek geçimlerini sağlıyor

Yeşilçam'ın en sevilen serilerinden Hababam Sınıfı'nın sevilen oyuncularının dükkanların önünde şarkı söyleyerek geçinmeye çalışıyor. Hababam Sınıfı'nın sevilen oyuncularının bu halleri ve yaşadıkları hayat izleyenleri hüzne boğdu.

Efsane Hababam Sınıfı oyuncuları şimdilerde zor günler yaşıyor.

Yeşilçam’ın en sevilen serilerinden Hababam Sınıfı’nın sevilen oyuncularının dükkanların önünde şarkı söyleyerek geçinmeye çalışıyor.

Türk film tarihinin en çok sevilen ve günümüzde 7’den 70’e herkesin bildiği Hababam Sınıfı oyuncuları hala çok sevilirken yaşadıkları hayat gündem oldu.

Hababam Sınıfı filminin oyuncuları, yönetmeni, senaristi ve filmde görev yapan tüm isimler hala bir efsane olarak anılıyor.

1975 tarihinde ilk kez vizyona giren efsane film Hababam sınıfı günümüzde hala en çok sevilen yapımlar arasında yer alıyor.

Usta oyuncu kadrosuyla kendi dönemine ve şu anki döneme damga vurmuş efsane filmin efsane oyuncularının yaşadıkları hayat gündem oldu.

İlgili Haberler

Hababam Sınıfı’nın Sevilen Efsane Oyuncuları şimdilerde Dükkanların önünde şarkı Söyleyerek Geçimlerini Sağlıyor

Rıfat Ilgaz’ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı romanından uyarlan Hababam Sınıfı filminin sevilen oyuncularının bu halleri izleyenleri hüzne boğdu.

Bir dükkan açılışında sahne alan efsane oyuncular, yeşil takım elbiseleri ile “Antidepresan” şarkısını söyledi.

Hababam Sınıfı’nın Sevilen Efsane Oyuncuları şimdilerde Dükkanların önünde şarkı Söyleyerek Geçimlerini Sağlıyor

Öğrencilik hayatları haylazlıkla geçen bir sınıf dolusu öğrencinin, Özel Çamlıca Lisesi’nde yaşadığı yer yer komik yer yer hüzünlü hikayesi günümüzde hala en değerli eserler arasında yer alırken bu hikayeye hayat veren oyuncuların yaşadığı zorluklar görüntülere böyle yansıdı.

Film DiziGündem

Hababam Sınıfı’nın sevilen efsane oyuncuları şimdilerde dükkanların önünde şarkı söyleyerek geçimlerini sağlıyor” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Emre Demir Emre Demir

    Böyle bir oyuncuya değer verilmemesi üzücü

    Yanıtla
  • Kerem Kerem

    Böyle oyunculara değer verilmemesi üzücü

    Yanıtla
  • Olcay Olcay

    Üzüldüm ya Hababam Sınıfı oyuncularını çok severdim :((((

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir