Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın rol aldığı Aşk Taktikleri 3 filminin çekimleri Temmuz’da başlıyor - Haber Jet

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın rol aldığı Aşk Taktikleri 3 filminin çekimleri Temmuz’da başlıyor

Aşk Taktikleri'nin devam filmi Aşk Taktikleri 3 sete çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın yer aldığı Aşk Taktikleri film serisinin devamı için yaz aylarında start verilecek. Aşk Taktikleri 3 çekimlerinin Temmuz ayında çekilmesi planlanıyor. Aşk Taktikleri 3 çıkacak mı, ne zaman çıkacak detayları...

Aşk Taktikleri serinin ilk filmi ile 2 yıl önce izleyicinin beğenisine sunulmuştu. Netflix’te yüksek izlenme sayısına ulaşarak en çok izlenen filmler arasında yer alan filmin devamı Aşk Taktikleri 2’de yoğun ilgi görmüştü.

Serinin ikinci filmi Aşk Taktikleri 2 de  geçtiğimiz yıl Temmuz ayında yine dijital platform Netflix’te ekranlara gelmişti.  Başrollerinde Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız, Özgür Ozan, Atakan Çelik gibi ünlü isimlerin yer aldığı yapım için yeniden hazırlıklar başlıyor.

Filmin yapım şirketi Lanistar Media, büyük ilgi gören serinin üçüncü filmi Aşk Taktikleri 3 için kolları sıvadı. Senarist Pelin Karamehmetoğlu‘nun yeni filmi yazmaya başladığı duyurulmasının heyecanlı bekleyiş başladı.

Demet Özdemir Ve Şükrü Özyıldız’ın Rol Aldığı Aşk Taktikleri 3 Filminin çekimleri Temmuz’da Başlıyor

AŞK TAKTİKLERİ 3 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Aşk Taktikleri hayranları üçüncü  filmin çekimleri ve yayın tarihi ile ilgili detayları yakından takip ediyor. İlgiyle izlenen romantik komedi filmin çekimlerine bu yaz başlanması bekleniyor.

İlk iki filmde farklı yönetmenlerle çalışılan filmin senaristi yine Pelin Karamehmetoğlu imzalı olacak.

Demet Özdemir Ve Şükrü Özyıldız’ın Rol Aldığı Aşk Taktikleri 3 Filminin çekimleri Temmuz’da Başlıyor

Aşk Taktikleri 3 çekimlerine Temmuz 2024 tarihinde başlanılması yönünde plan yapılıyor. Çekimlerin tamamlanmasının ardından filmin Netlix’te izleyici ile buluşması bekleniyor. Filmin çıkış tarihi ile ilgili henüz kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyor.

Aşk Taktikleri 2 filmi, ikinci haftasında da Netflix Top 10’da yerini almış 10 günlük izlenmesi 15 milyon 300 bin saat izlenmeye ulaşmıştı.

Demet Özdemir Ve Şükrü Özyıldız’ın Rol Aldığı Aşk Taktikleri 3 Filminin çekimleri Temmuz’da Başlıyor

AŞK TAKTİKLERİ OYUNCU KADROSU

Demet Özdemir – Aslı

Şükrü Özyıldız – Kerem

Özgür Ozan – Servet

Yasemin Yazıcı – Meltem

Atakan Çelik – Tuna

Deniz Baydar – Cansu

Doğukan Polat – Emir

Hande Yılmaz – Ezgi

Film DiziEditörün Seçtikleri

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir