Çekimleri Çeşme’de gerçekleşecek Bir Başka Aşk filminde başrolleri Barış Arduç ve Hande Erçel paylaşacak - Haber Jet

Çekimleri Çeşme’de gerçekleşecek Bir Başka Aşk filminde başrolleri Barış Arduç ve Hande Erçel paylaşacak

36 yaşındaki başarılı oyuncu Barış Arduç'a yeni film projesinde eşlik edecek kadın oyuncu belli oldu. Hande Erçel ve Barış Arduç Temmuz ayında sete çıkması beklenen Bir Başka Aşk filminde buluşacak. Bir Başka Aşk filmi çekim yeri nerede çekilecek sorusu ile gündeme geldi. Bir Başka Aşk vizyon tarihi, oyuncuları kim detayları hakkında merak edilenleri derledik.

Kiralık Aşk,Kuzgun, Alparslan Büyük Selçuklu gibi birçok dizide başrol üstlenen barış Arduç yer aldığı sinema filmleri ile hayranlarının büyük beğenisini topluyor.

2020 yılında Gupse Özay ile nikah masasına oturan ve Jan Asya isminde bir kızı olan Barış Arduç bugünlerde yeni film projesi ile gündemde.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Barış Arduç “Bir Başka Aşk” isimli yeni filminde başrolleri Hande Erçel ile paylaşacak.

O3 Medya’nın yapımcısı olacağı Bir Başka Aşk filminde Barış Arduç’un partneri ünlü oyuncu Hande Erçel son olarak Bambaşka Biri dizisinde ekranlarda yer alıyordu.

Son dönemde oyunculuğu kadar özel hayatı ile de magazin basınında yer edinen 30 yaşındaki güzel oyuncu yeni filmi ile hayranlarını heyecanlandırdı.

BİR BAŞKA AŞK ÇEKİM YERİ

Engin Erden yöneteceği Bir Başka Aşk filmin senaryosu Ceylan Naz Baycan’a emanet edilecek. Temmuz başında sete çıkması planlanan filmin çekimleri İzmir Çeşme’de yapılacak.

Çekimleri Çeşme’de Gerçekleşecek Bir Başka Aşk Filminde Başrolleri Barış Arduç Ve Hande Erçel Paylaşacak

BİR BAŞKA AŞK OYUNCULARI

Romantik drama türündeki film Bir Başka Aşk’da başrolleri Barış Arduç ve Hande Erçel yer alırken filmin oyuncu kadrosundaki diğer isimler önümüzdeki günlerde belli olacak.

Çekimleri Çeşme’de Gerçekleşecek Bir Başka Aşk Filminde Başrolleri Barış Arduç Ve Hande Erçel Paylaşacak

BİR BAŞKA AŞK VİZYON TARİHİ

Bir başka Aşk filminin vizyon tarihi ve ne zaman izleyici buluşacağı çekimlerin ardından ileriki tarihlerde belli olacak. Geçtiğimiz yıl O3 medya ile anlaşılan film çekimleri için set ekibi Temmuz ayında çalışmalara başlayacak.

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir