Burak Berkay Akgül RU dizisinde 18 yaşındaki Uzer karakterini canlandırıyor - Haber Jet

Burak Berkay Akgül RU dizisinde 18 yaşındaki Uzer karakterini canlandırıyor

İlk iki bölümü ile izleyici tarafından beğeni toplayan RU dizisinde başrollerde Meryem Uzerli, Burak Berkay Akgül paylaşıyor. Reyyan ile kendisinden yaşça küçük Uzer’in aşk hikayesinin anlatıldığı dizide Uzer rolünü canlandıran genç oyuncu Burak Berkay Akgül dikkat çeken isimler arasında.

Gain platformunun yeni dizisi Ru  ilk iki bölümü ile ekranlara geldi.  Dizide Uzer karakterini Burak Berkay Akgül, Reyan karakterini Meryem Uzerli oynuyor.

RU dizisinin yeni bölümü heyecanla beklenirken dizinin kadrosunda yer alan oyuncuların kim olduğu, yaşı ve  oynadıkları diziler araştırılıyor.

Ege’de bir sahil kasabasında geçen dizide aralarında yaş farkı olan Uzer ve Reyan’ın sıra dışı aşk hikayesi anlatılıyor. RU’da Meryem Uzerli ile başrolü paylaşan Uzer karakterinin gerçek adı, yaşı ve mesleği hakkındaki detaylı bilgiler merak konusu oldu.

RU’da annesi kanser hastası olan üstün zekalı çocuk Uzer rolündeki oyuncu Burak Berkay Akgül’dür.

Ru dizisi Uzer kaç yaşında

BURAK BERKAY AKGÜL KİMDİR?

1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Akgül, üniversite hayatına İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü ile başladı.  Kamera
Önü Oyunculuk Eğitimi için Akademi 35,5 Sanat Evi’nde eğitim aldı. Reklam ve dizi film oyuncusu olarak tanınmaktadır.

Dizi sektöründeki kariyerine 2020 yılından itibaren başlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini reklam filmlerinde yaşayan Burak Berkay Akgül, bu yıllarda Maria Mustafa dizisinde yer aldı.

“Maria Mustafa” dizisinde Rüzgar karakteriyle tanınan genç oyuncu , ardından Kahraman Babam, Destan, Safir gibi projelerde de yer almıştır.

27 yaşındaki oyuncu dijital platform dizisi RU’da Meryem Uzerli ile birlikte rol almaktadır. RU’da Reyyan’a aşık olan Uzer karakterini canlandırmaktadır.

“burakberkayakgul” kullanıcı adı il yer aldığı Instagram’da 640 binden fazla takipçisi bulunmaktadır.

Burak Berkay Akgül kimdir

BURAK BERKAY AKGÜL DİZİLERİ

Akgül, Kahraman Babam, Destan, Safir, Maria Mustafa ve Ru gibi dizilerde oyunculuk kariyerine devam etti.

 Ru dizisi konusu nedir

RU DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yönetmen koltuğunda Bahadır Aktaş ve Burak Çaldır’ın oturduğu RU dizisinin senaryosunu Taylan Yapıcı ve Yeşim Çıtak imzası taşıyor. 8 bölüm olarak yayınlanması planlanan dizinin çekimleri Urla’da yapıldı.

Uzer, annesi kanser hastası olan üstün zekalı bir çocukken Reyyan ise eşiyle birlikte Ru isimli bir restoranı işletmektedir.  Dizi, 38 yaşında Reyan ve kendisinden yaşça küçük Uzer’in Ege’de bir sahil kasabasında her şeye rağmen yaşadığı sıra dışı aşkı konu ediniyor.

Burak Berkay Akgül dizileri

RU DİZİSİ HANGİ PLATFORMDA YAYINLANACAK?

Disney Plus’ın yerli içerik yayınını durdurma kararının ardından RU dizisinin yeni adresi GAİN oldu.  Meryem Uzerli ve Berkay Burak Akgül’ün başrollerini oynadığı RU dizisi 24 Mayıs 2024 Cuma günü itibariyle GAİN platformunda yayınlandı.

Film DiziTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir