Bridgerton 3. sezon 5. bölüm 13 Haziran'da yayınlanacak! Colin'in Penelope'ye evlenme teklif ettiği yeni kısım bugün ekranlarda - Haber Jet

Bridgerton 3. sezon 5. bölüm 13 Haziran’da yayınlanacak! Colin’in Penelope’ye evlenme teklif ettiği yeni kısım bugün ekranlarda

Kostümleri, müzikleri ve romantik temasıyla fenomen haline gelen Netflix'in Bridgerton dizisinin 3. sezon ilk 4 bölümü 16 Mayıs'ta yayınlandı. Nicola Coughlan'ın oynadığı Penelope Featherington ve Luke Newton'ın oynadığı Colin Bridgerton karakterleri arasında gelişen romantik ilişkiyi konu alıyor. 3. sezonun 2. kısmı 5. bölümle başlayacak.

Bridgerton’ın Lady Whistledown’ı Penelope karakterinin aşkı bulmasına odaklanılan 3. sezonun ilk partı 16 Mayıs’ta yayınlandı. Sezonun ikinci kısmının yayın tarihi Netflix tarafından açıklandı.

BRİDGERTON 3. SEZON 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Bridgerton 3. sezon 5. bölüm yani ikinci kısım 13 Haziran’da yayınlanacak. 5-8 arasındaki bölümleriyle Netflix’te olacak.

Pop şarkılarının çelloyla Birleştiği Bridgerton Müzikleri

Herkesin merakla beklediği o aşk gerçekten devam edecek mi?

Penelope Featherington ve Colin Bridgerton’ın faytonda yaşadıkları ve birbirlerine karşı hislerini dile getirdikleri sahnelerin devam etmesini bekleyen izleyici Lady Whistledown’ın kaderini de merak ediyor.

Yeni bölümleriyle bugün yayında!

BRIDGERTON 3. SEZON KONUSU

Dizi her sezon yeni bir karakterin hayatını ana konu olarak alıyor ancak yan karakterlerin hikayesi de önümüzdeki sezonlar için genişletilerek işleniyor.

Üçüncü sezonda Penelope Featherington ve Colin Bridgerton karakterleri arasındaki arkadaşlıktan aşka dönen ilişki izleyiciyle buluşuyor.

Bridgerton 3. Sezon 5. Bölüm 13 Haziran’da Yayınlanacak

Penelope’nin Colin’e olan gizli aşkı geçtiğimiz sezonlarda işlenmeye başlanmıştı. Aşkına karşılık alamayacağını ve Colin’in onun hakkında söylediklerinden sonra hüsrana uğrayan Penelope, Colin’le arkadaş kalmaya karar veriyor.

Bu sezon takdim sezonuyla birlikte kendisine eş bulmayı kafaya koyan Penelope’ye uygun eş bulma konusunda Colin gizlice yardım ediyor ancak ikilinin arkadaşlık ilişkisi bu noktada romantik bir noktaya evrilmeye başlayacak.

Bridgerton 3. Sezon 5. Bölüm 13 Haziran’da Yayınlanacak

Öte yandan Eloise ve Penelope arasındaki sıkı dostluk “Lady Whistledown” kimliğinin ortaya çıkmasıyla bozulmuştu. İkilinin bu sezonda çatışmaları ve yüzleşmelerine yer verilecek.

Yan karakterlerden Bridgerton ailesinden sosyeteye yeni takdim edilen Francesca’nın macerası da bu sezonda anlatılıyor.

Film DiziTrend

Bridgerton 3. sezon 5. bölüm 13 Haziran’da yayınlanacak! Colin’in Penelope’ye evlenme teklif ettiği yeni kısım bugün ekranlarda” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ayşe Ayşe

    Bridgerton 5. bölüm ne zaman yayınlanacak diye bekleyelim bir de. olur onu da bekleriz

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir