Bir Sevdadır 8 Mayıs Çarşamba günü final yapacak - Haber Jet

Bir Sevdadır 8 Mayıs Çarşamba günü final yapacak

TRT ekranlarında yayınlanan Bir Sevdadır dizisi için final kararı geldi. Dizi severler Bir Sevdadır final mi, ne zaman bitecek? sorularını araştırıyor. Reytinglerde istediği başarıyı elde edemeyen dizi son kez ekranlarda olacak. Bir Sevdadır bitiyor mu, final tarihi detaylarına haberimizden ulaşabilirsiniz.

TRT’nin 2024 yılında başlayan dizilerinden Bir Sevdadır’ın final yapacağı duyuruldu. Dizinin yarın akşam ekrana gelecek final bölümü fragmanı da yayınlandı

Duygusal ve romantik olay örgüsüyle çarşamba akşamları izleyicisi ile buluşan Bir Sevdadır beklediği reytingi elde edemedi.  Bozdağ Film’in yapımcılığını üstlendiği Bir Sevdadır bu hafta yayınlanacak yeni bölümü ile final yapacak.

BİR SEVDADIR FİNAL Mİ?

31 Ocak 2024 tarihinde ilk bölümü yayınlanan Bir Sevdadır 13. bölümü ile  final yapacak. Dizinin hikayesi sona ererken kendi gününde ekranlara ve izleyicisine veda edecek.

Bir Sevdadır 8 Mayıs Çarşamba günü final yapacak 2

BİR SEVDADIR FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Bir Sevdadır 13. bölümü ile final yapacak. Bir Sevdadır final bölümü 8 Mayıs çarşamba günü saat 20.00’de TRT 1 ‘de yayınlanacak.

BİR SEVDADIR KONUSU

Dizide, ünlü bir Karadenizli futbolcu olan Yasin ile okuma fırsatı verilmemiş erken yaşta evlendirilen Yeşil’in hikayesi anlatılıyor. Bir Sevdadır Yeşil’in çocuklarının geleceğini kurtarmak için yıllardır planladığı hayatının, ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı’nın hayatıyla kesişerek beklenmedik bir yola girmesini konu ediniyor.

Bir Sevdadır 8 Mayıs Çarşamba günü final yapacak 3

BİR SEVDADIR OYUNCU KADROSU

Yönetmenliğini Günay Günaydın’ın üstlendiği Bir Sevdadır’ın oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor.

Sude Zulal Güler

Feyyaz Şerifoğlu

Sinan Tuzcu,

Sinem Öztürk,

Ekin Mert Daymaz,

Meral Çetinkaya,

Doğukan Polat,

Ahmet Yenilmez,

Merve Şeyma Zengin,

Burak Can Aras,

Muhammed Cangören,

Yağmur Başkurt,

Bala Atabek,

Sidar Tublek,

Yeşim Dalgıçer,

Hakan Karsak,

Fırat Kaya

Şebnem Dokurel

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir