A Quiet Place: Day One filmi 28 Haziran 2024’te vizyona girecek! - Haber Jet

A Quiet Place: Day One filmi 28 Haziran 2024’te vizyona girecek!

“Sessiz Bir Yer” evreni devam filmiyle genişliyor. A Quiet Place: Day One filmi için merakla beklenen vizyon tarihi belli oldu. A Quiet Place: Day One Haziran ayında beyazperdede izleyici ile buluşacak. Başrollerinde Lupita Nyong'o ve Joseph Quinn'in yer aldığı A Quiet Place: Day One vizyon tarihi araştırılırken A Quiet Place: Day One ne zaman sinemalarda, konusu ne detayları haberimizde yer alıyor

A Quiet Place: Day One filmi için fragmanı yayınlandı. Yeni fragman ile birlikte A Quiet Place: Day One için heyecan doruğa çıktı. Sinemaseverler 6 yıl önce vizyona giren A Quiet Place yapımı sonrası spin off A Quiet Place: Day One için geri sayıma başladı.

Emily Blunt’ın başrolünde olduğu ilk iki filmin ardından hayranlar gözlerini yeni korku filmine çevirmişlerdi.  Aslında bir yan hikaye olan Quiet Place: Day One’dan detaylar gelmeye başladı.

2018 yılında vizyona giren A Quiet Place ve  2021 yılında gösterime giren Quiet Place Part II serüveni, A Quiet Place: Day One ile uzun bir aranın ardından bu yıl geri dönüyor. Filmle ilgili yeni gelişmeler sinemaseverler tarafından yakından takip ediliyordu.  A Quiet Place: Day One’a dair uzun süredir yeni bir tanıtım ve fragman yayınlanmaması tam kafaları karıştırırken paylaşılan yeni fragman heyecanlı bekleyişi sonlandırdı. ABD’li yapım şirketi Paramount Pictures resmi hesabından ikinci fragman geldi.

A Quiet Place: Day One filmi 28 Haziran 2024’te vizyona girecek! 2

A QUİET PLACE: DAY ONE VİZYON TARİHİ

Son yılların favori korku-gerilim serilerinden biri olan A Quiet Place serisinin merakla beklenen yeni filmi A Quiet Place:Day One 28 Haziran Cuma günü vizyona girecek.

A Quiet Place: Day One filmi 28 Haziran 2024’te vizyona girecek! 3

A QUİET PLACE: DAY ONE OYUNCULARI

Michael Sarnoski’nin yönettiği A Quiet Place:Day One filminin başrollerinde Lupita Nyong’o (Biz), Joseph Quinn (Stranger Things), Djimon Hounsou (Rebel Moon) ve Alex Wolff (Oppenheimer) karakterleri ile yer alıyor. Bir önceki filmde rol alan Djimon Hounsou aynı karakteri bu filmde de yeniden yer alacak.

A QUİET PLACE: DAY ONE KONUSU

Bilim Kurgu, Gerilim, Korku türlerini kapsayan 100 dakikalık A Quiet Place spin-off filminde bu kez  Abbott ailesinin hikayesi olmayacak. A Quiet Place: Day One evreninde hikaye sesi takip eden yaratıkların Dünya’ya geldiği ilk günde başlayacak. İzleyiciler felaketin yaşandığı ilk günde olanlara tanıklık edecek. A Quiet Place: Day One’ın yeni karakterlerin etrafında önceki iki filmin evrenini genişletmesi bekleniyor.

Film DiziKültür Sanat

A Quiet Place: Day One filmi 28 Haziran 2024’te vizyona girecek!” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Özlem Özlem

    Kesinlikle izleyeceğim

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir