74 yaşındaki Hollywood yıldızı Sigourney Weaver, Alien ve Avatar filmlerinin ardından yeni Star Wars serisinde de yer alacak - Haber Jet

74 yaşındaki Hollywood yıldızı Sigourney Weaver, Alien ve Avatar filmlerinin ardından yeni Star Wars serisinde de yer alacak

Üç kez Oscar'a aday gösterilen ve Ridley Scott'ın efsanevi filmi "Alien" serisindeki Ellen Ripley karakteriyle tanınan Weaver, şimdi de Star Wars evrenine katılıyor!

Hollywood’un efsanevi isimlerinden Sigourney Weaver, bilimkurgu dünyasının en ikonik karakterlerinden bazılarını canlandırarak adını altın harflerle yazdırdı. Üç kez Oscar’a aday gösterilen ve Ridley Scott’ın 1979 yapımı “Alien” filmiyle başlayan seride Sigourney Weaver, Ellen Ripley karakterine hayat verdi. Sonrasında devam filmlerinde de bu unutulmaz rolüyle akıllara kazındı. Başroldeki bir kadının canavarla mücadelesi, sinema tarihine damga vuran bir temaydı ve pek çok yapımı etkileyerek ilham kaynağı oldu.

74 Yaşındaki Hollywood Yıldızı Sigourney Weaver, Alien Ve Avatar Filmlerinin Ardından Yeni Star Wars Serisinde De Yer Alacak

İkinci Alien filminin yönetmeni James Cameron ile “Avatar” serisine de imza atan Weaver, bilimkurgu dünyasının efsanevi isimleri arasına adını altın harflerle yazdırdı ve “Bilimkurgunun Kraliçesi” lakabını kazandı. 74 yaşındaki bu usta oyuncu, şimdi de Star Wars evrenine adım atmaya hazırlanıyor.

74 Yaşındaki Hollywood Yıldızı Sigourney Weaver, Alien Ve Avatar Filmlerinin Ardından Yeni Star Wars Serisinde De Yer Alacak

Weaver’ın, Star Wars evrenine gireceği haberleri, hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. The Hollywood Reporter’ın bildirdiğine göre, 2019 yapımı “Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi”nden sonra prodüksiyonuna başlanacak olan ilk Yıldız Savaşları filmi için Weaver’la görüşmeler yapıldı. Bu film, Disney+’ın popüler dizisi “The Mandalorian” ve sevimli karakter Grogu’nun öyküsüne odaklanacak.

74 Yaşındaki Hollywood Yıldızı Sigourney Weaver, Alien Ve Avatar Filmlerinin Ardından Yeni Star Wars Serisinde De Yer AlacakDisney+’ın sevilen dizisi “The Mandalorian”ın yaratıcısı Jon Favreau’nun yöneteceği bu film, bu yıl içerisinde çekimlerine başlanması ve 2026’da izleyicilerle buluşması planlanıyor. “The Mandalorian”, 2019’da yayın hayatına başladığından beri geniş bir hayran kitlesine sahip olmuş ve özellikle Baby Yoda karakteriyle büyük ilgi görmüştü.

74 Yaşındaki Hollywood Yıldızı Sigourney Weaver, Alien Ve Avatar Filmlerinin Ardından Yeni Star Wars Serisinde De Yer AlacakSigourney Weaver’ın Yıldız Savaşları evrenine dahil olması, hem hayranları hem de sinema dünyası için heyecan verici bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Bu usta oyuncunun, Star Wars evrenine kattığı yeni karakterle nasıl bir etki yaratacağını görmek için sabırsızlıkla bekleniyor.

Film DiziEditörün SeçtikleriÖne Çıkan HaberlerTrend

74 yaşındaki Hollywood yıldızı Sigourney Weaver, Alien ve Avatar filmlerinin ardından yeni Star Wars serisinde de yer alacak” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir