2013 yılında vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 6, neredeyse 800 milyon dolar hasılat elde etti - Haber Jet

2013 yılında vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 6, neredeyse 800 milyon dolar hasılat elde etti

Vin Diesel ve Paul Walker’ın başrolünü oynadığı; Walker'ın zamansız ölümüyle derin sarsıntı yaşattığı serinin altıncı filmi, Hızlı ve Öfkeli 6 2013 yılında 160 milyon dolarlık bütçeyle çekilerek vizyona girdi. Bu akşam yeniden ekrana gelecek yapımın başrol oyuncuları, konusu, kaç dakika olduğuyla ilgili konular IMDB'de sık sık ziyaret edilmekte.

2013 yılında vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 6 serisinin prömiyeri 24 Mayıs 2013 tarihinde yapıldı. Günümüzde ilgi görmeye devam eden bu film hakkında en çok Brian O’Conner karakterini canlandıran Paul Walker 6. bölümde var mı, sorusu merak edilmekte.

HIZLI VE ÖFKELİ 6 KONUSU NEDİR?

Rio soygununda kilit bir ismin çetesini çökerten Dom ve Brian ekibine 100 milyon dolar kazandırdı.

2013 yılında vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 6, neredeyse 800 milyon dolar hasılat elde etti 1

Ne kadar çok paraları olsa da ailelerinden uzakta, kaçarak saklanarak yaşamak onlara zor geliyordu. Hobbs, 12 ülkeye yayılmış bir suç organizasyonunu araştırmaya başlar. Bu örgüt acımasız paralı askerlerden oluşmaktadır. Örgütün ikinci lideri Dom’un öldüğünü sandığı eski aşkı Letty’dir. Hobbs, Dom’a ekibi tekrar toplamasını teklif eder, karşılığındaysa Dom’a haklarındaki tüm dava dosyaları ve suçlamaların düşürülüp evlerine geri dönmeyi vadeder.

HIZLI VE ÖFKELİ 6 NE ZAMAN YAYINLANDI?

Gösterime girdiği andan itibaren ilgi gören Hızlı ve Öfkeli 6 serisi 7 Mayıs 2013 tarihinde vizyona girdi. Filmin prömiyeri ise 24 Mayıs 2013’de gerçekleşti.

HIZLI VE ÖFKELİ 6 FİLMİNİN BAŞROLLERİ

İzleyicilerin favori filmi olan Hızlı ve Öfkeli 6 filminin başrolünde Vin Diesel (Dominic Toretto), Paul Walker (Brian O’Conner), Michelle Rodriguez (Letty), Dwayne Johnson (Mia Toretto) olarak yer alıyor.

PAUL WALKER FAST AND FURIOUS 6. BÖLÜMDE VAR MI?

2001’deki ilk filmden 6. bölüme kadar Hızlı ve Öfkeli’nin kadrosunda yer alan Paul Walker, 2013 yılında altıncı film vizyona girdikten kısa süre sonra, Los Angeles’ta 40 yaşındayken bir araba kazasında hayatını kaybetti.

2013 yılında vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 6, neredeyse 800 milyon dolar hasılat elde etti 2

Hızlı ve Öfkeli serisinin 7. filminin çekimleri sırasında yaşanan trajik kaza oyuncunun yerine kardeşinin oynadığı görülmekte.

2013 yılında vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 6, neredeyse 800 milyon dolar hasılat elde etti 3

Film DiziTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir