13.bölümde Bahar, Evren yakınlaşması görülürken Çağla Parla gerçeğini öğreniyor - Haber Jet

13.bölümde Bahar, Evren yakınlaşması görülürken Çağla Parla gerçeğini öğreniyor

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak'ın yer aldığı Bahar 13. bölümü 21 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek. Bahar'a aldatıldığını öğrenmesinin ardından ikinci bir darbe Parla'nın Timur'la Rengin'in kızı olduğunu öğrenmesi olacak. 13. bölüm fragmanında verilen ipuçlarında Rengin'in Çağla'ya çok büyük bir sır vermekte. Dizi takipçilerinin sabırsızlıkla beklediği Evren ve Bahar yakınlaşması bu bölümde yaşanacak gibi görülüyor.

Senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı Güney Kore uyarlaması dizinin yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt oturuyor. Her salı Show TV ekranlarında ekrana gelen Bahar dizisinin çok beklenen 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragman detaylarında Evren-Bahar yakınlaşması, Çağla-Rengin karşılaşması ve Timur’un sakladığı gerçeklerin bir kez daha gün yüzüne çıktığı görülüyor.

BAHAR, PARLA’NIN TİMUR’UN KIZI OLDUĞUNU ÖĞRENİYOR MU?

Bahar aldatıldığını öğrenmesinin ardından evi çocuklarıyla birlikte terk etmiş, yeni bir hayat kurma mücadelesine girmişti. Nevra’nın ani gelişen hastalığı, Umay’ın okulda yaşadığı problemler Timur ve Bahar’ı ortak bir noktada buluştursa da Timur için her şeyin eskiye dönmesi pek mümkün görünmüyor çünkü hala sakladığı çok büyük bir sırrı var: Parla.

13.bölümde Bahar, Evren Yakınlaşması Görülürken Çağla Parla Gerçeğini öğreniyor

Geçtiğimiz bölümlerde Parla’nın, Timur ve Rengin’in kızı olduğunu öğrenmiştik. Timur ve Rengin arasındaki ilişkinin ortaya çıkmasıyla Parla konusunun da öğrenileceği düşünülüyordu ancak Timur, Rengin’in onlara sahip çıkmaması sitemlerini bir köşeye atarak bunu saklamaya devam ediyor.

Rengin, artık hayatındaki sırları geride bırakmak ve her şeyin açığa çıkmasını istemekte. Bu nedenle 12. bölümde Parla’nın Timur’un kızı olduğuna dair kesin kanıt olması için DNA testi yaptırdı. Fragmanda ise Çağla’yla yemek yiyen Rengin, “Ben seninle bir sırrımı paylaşmak istiyorum. Tek bir şartım var, asla Bahar’a söylemeyeceksin.” sözleriyle gerçekleri ortaya döküyor.

Parla’nın ise olanlar karşısındaki öfkesi açığa çıkıyor…

13.bölümde Bahar, Evren Yakınlaşması Görülürken Çağla Parla Gerçeğini öğreniyor

EVREN-BAHAR YAKINLAŞMASI

Bahar’ın doktoru olarak hayatımıza giren Evren zamanla Bahar’ın en büyük destekçisi, sırdaşı ve arkadaşı olmuştu. Bahar’a olan duyguları ve hislerinin karşısında Timur hakkındaki gerçeklerin ortaya çıkmasıyla engel kalmasa da Yavuzoğlu ailesiyle geçmişte yaşananlar gizemini koruyor.

Fragmanda Bahar’ın Evren’e “Dertlerimi, korkularımı hep ben anlatıyorum. Sen hep susuyorsun” diyor Evren’se “Biz susarak da anlaşıyoruz çünkü” cevabını veriyor.

Fragmanda yakınlaştıkları görülen ikilinin arasında romantik rüzgarlar esecek mi, Bahar Evren’in ona karşı hislerini öğrenecek mi soruları ilerleyen bölümlerde açığa çıkacak gibi duruyor.

13.bölümde Bahar, Evren Yakınlaşması Görülürken Çağla Parla Gerçeğini öğreniyor

BAHAR 12. BÖLÜMDE NE OLDU?

12. bölüm bir hafta gecikmeli olarak yayınlanmıştı. Bahar’ın Timur’dan ayrı çocuklarıyla yeni bir hayat kurmaya çalıştığı bölümde, Nevra’nın hastalığı ailenin mecburi yakınlaşmasına neden oldu.

Timur’un kendisini affettirmek için Bahar’ın etrafında dört döndüğü esnada Rengin gerçekler ortaya çıksın diye daha da öfkeli ve pervasız durumda.

Hem Bahar’ın karşısında hem de Timur’un karşısında olan Rengin abisi Selim ile işbirliği yaparak Timur’u köşeye sıkıştırmaya çalıştı.

Bütün bunlar olurken Nevra’nın kanser olduğunun öğrenilmesinin ardından evde bir yemekte buluşan Timur, Bahar, Nevra ve çocuklar samimi anlar yaşadı ancak Bahar’ın balıklarının öldüğünü görmesi Timur’la alakalı gerçekleri bir kez daha yüzüne çarptı.

Bölüm sonunda Aziz Uras’ın Rengin’in de dahil olduğu bir hastanın ölümünde suçlu bulunması karşısında yüzleşmeler yaşandı.

Aziz Uras’ın hatasını üzerine alan Timur, oğlu için fedakarlıkta bulundu.

İlerleyen bölümlerde baba-oğul ilişkisinin iyileşme gösterip göstermeyeceği merak ediliyor.

Film DiziMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir