Lila Kağıt halka arzı 37,39 TL'den Yıldız Pazar'da işlem görecek - Haber Jet

Lila Kağıt halka arzı 37,39 TL’den Yıldız Pazar’da işlem görecek

Halka arz ile yakından ilgilenen vatandaşlar SPK tarafından başvurusu onaylanan Lila Kağıt San. ve Tic. A.Ş.'nin kaç lot vereceği ve hangi bankalardan satın alınacağı merak edilenler arasında yer aldı.

Yıldız Pazar’da işlem görecek olan hissenin fiyatı, kodu ve büyüklüğü de gündemde yer alırken sonuçları henüz açıklanmadı. Sonuçların açıklanmasıyla beraber katılım endeksine uygunluk durumu ve vereceği lot miktarı da netleşecek.

22 Nisan haftasında SPK tarafından başvurusu onaylanan şirketler arasında Lila Kağıt ve Koton olurken talep toplama tarihleri henüz paylaşılmadı. Kısa süre içerisinde talep toplama işlemlerinin başlaması bekleniyor.

Arz açıklığı %20,33 olarak açıklandı ve 37,39 TL fiyatından işlem görecek.

Lila Kağıt halka arzı 37,39 TL'den Yıldız Pazar'da işlem görecek 2

Toplamda  120.000.000 lot dağıtacak olan hissenin net lot miktarları sonuçların açıklanmasıyla belirlenecek. Satın almak isteyen vatandaşlar Yapı Kredi Menkul Değerler A.Ş. ve AK Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla satın alabilecek.

Lila Kağıt, 2006 senesinde hijyenik temizlik kağıdı ürünleri ile hizmet vermeye başlamıştır. 271 bin tonluk üretimi ile bilinen şirket, 300.000 m2 toplam alana yayılı üretim tesisine sahip.

Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş. ise KOTON hisse kodu ile işlem görecek. 4,1 Milyar TL arz büyüklüğüne sahip olan şirketin talep toplama tarihi de henüz belli olmadı. Onaylı izahnamenin yayınlanmasıyla beraber hisselerin detayları da belli olacak.

Ekonomi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir