Kurban Bayramı'nda Marmaray, Başkentray, Halkalı-Bahçeşehir, Sirkeci-Kazlıçeşme, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hatları ücretsiz olacak - Haber Jet

Kurban Bayramı’nda Marmaray, Başkentray, Halkalı-Bahçeşehir, Sirkeci-Kazlıçeşme, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hatları ücretsiz olacak

Kurban Bayramı için 14-15-16 ve 22-23 Haziran'da Ankara-İstanbul ve Ankara-Konya için ek YHT tren hattı seferleri düzenlenecek. Ayrıca TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Marmaray, Başkentray, Halkalı-Bahçeşehir, Sirkeci-Kazlıçeşme, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hatları bayramda ücretsiz olacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, tren hatlarına Kurban Bayramı için ek seferler konulduğunu açıkladı.

Kurban Bayramı 16 Haziran Pazar günü eda edilecek.

Kurban Bayramı dolayısıyla 16 Haziran Pazar, 17 Haziran Pazartesi, 18 Haziran Salı ve 19 Haziran Çarşamba resmi tatil olacak.

Tatil için yola çıkacak vatandaşlara müjde geldi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 14-15-16 ve 22-23 Haziran’da Ankara-İstanbul ve Ankara-Konya için YHT setlerini sefere koyarak 9 bin 660 kişilik ek kapasite  konulduğunu belirtti.

Kurban Bayramı dolayısıyla demir yollarında alınan tedbirlerin de arttığı ifade edildi.

Ankara-Eskişehir, Eskişehir-İstanbul, Ankara-İstanbul, Ankara-Konya, Konya-İstanbul, Karaman-İstanbul, Ankara-Karaman, Ankara-Sivas, Sivas-İstanbul YHT seferleriyle günde 35 bine yakın yolcu taşınırken Kurban Bayramı’nda bu sayının 40 bin olması bekleniyor.

Kurban Bayramı’nda artan yolcu talebi bu ek seferler ile rahatlayacak.

Kurban Bayramında toplu taşıma araçları ücretsiz mi?

BAYRAMDA YHT’LERDE EK SEFER DÜZENLEMESİ

Kurban Bayramı tatili sürecinde İzmir Mavi, Doğu, Güney/Vangölü, Konya Mavi, 4 Eylül Mavi, 6 Eylül, 17 Eylül, Ege, Erciyes, Pamukkale, Ankara ana hat ekspresleri ile Uzunköprü-Halkalı, Edirne-Halkalı bölgesel trenlerinde 280 vagon ilaveyle 15 bin 800 koltuk kapasitesi artırılacak.

Kurban Bayramı için 14-15-16 ve 22-23 Haziran’da Ankara-İstanbul ve Ankara-Konya için ek YHT tren hattı seferleri düzenlenecek.

Kurban Bayramı’nda Marmaray, Başkentray, Halkalı Bahçeşehir, Sirkeci Kazlıçeşme, Gayrettepe İstanbul Havalimanı Arnavutköy Metro Hatları ücretsiz Olacak

BAYRAMDA HANGİ ULAŞIM ARAÇLARI ÜCRETSİZ?

TCDD Taşımacılık AŞ tarafından işletilen Marmaray, Başkentray, Halkalı-Bahçeşehir, Sirkeci-Kazlıçeşme, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hatları bayramda ücretsiz olacak

EkonomiGündem

Kurban Bayramı’nda Marmaray, Başkentray, Halkalı-Bahçeşehir, Sirkeci-Kazlıçeşme, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı-Arnavutköy metro hatları ücretsiz olacak” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Tuna Tuna

    Ücretsiz olmasa daha iyi aşırı kalabalık olacak

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir