Altın Böcek'ten bitcoin öngörüsü geldi! 20 bin dolar çöküşüne işaret etti - Haber Jet

Altın Böcek’ten bitcoin öngörüsü geldi! 20 bin dolar çöküşüne işaret etti

Kripto paralarda hızlı rekorlar hızlı düşüşleri de beraberinde getirdi. Küresel piyasalarda son yıllarda kendini yatırım enstrümanı olarak kabul ettirmeye çalışan kripto paralarda düşüşler hız kesmiyor. Altın Böcek lakaplı ünlü ekonomist Peter Schiff de Bitcoin (BTC) için 20 bin dolar çöküşüne işaret etti.

Bitcoin 57 bin dolar seviyelerine kadar düştü. Zirveden alım yapan yatırımcılar kripto paralarda yeni yükselişi dört gözle beklerken bitcoin ve kripto paralar hakkında yaptığı negatif söylemlerle gündeme gelen Peter Schiff Bitcoin (BTC) için 20 bin dolara işaret etti.

Altın Böcek lakaplı ünlü ekonomist Peter Schiff, paylaşımında bir kez daha Bitcoin devi MicroStrategy’nin üzerine gitti.

MicroStrategy’nin Bitcoin alımı yaparak fiyatı manipüle ettiğini iddia etti.

Schiff, Saylor’un şirketinin ortalama 35.180 dolar maliyetle 214.400 Bitcoin’e sahip olduğunun altını çizerek olası düşüşlerden en çok etkilenenin  MicroStrategy olacağını savundu.

20 bin dolar bile bitcoin için pahalı olacak diyen Peter Schiff, böyle bir senaryo yaşandığı taktirde MicroStrategy’nin Bitcoin yatırımından yaklaşık 3,25 milyar dolar zarar edeceğinin altını çizdi.

EkonomiGündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir