Pavyonda çalışan kadından İnci Taneleri'ne gönderme: İstanbul'da doğdum, Ankara'da pavyonda gözümü açtım, özenmesinler - Haber Jet

Pavyonda çalışan kadından İnci Taneleri’ne gönderme: İstanbul’da doğdum, Ankara’da pavyonda gözümü açtım, özenmesinler

Bir sokak röportajında kendisine yöneltilen genel kültür sorusuna cevap veren pavyonda çalışan bir kadın İnci Taneleri'nin pavyon sahnelerine hakkında konuştu. İnci Taneleri dizisindeki Dilber'in "Dilber evin barkın yok mu" şarkısıyla dansı haftalarca gündemde kalmıştı. Detaylar haberimizde...

Sokakta genel kültür soruları bir sokak röportajı kamerasına konuşan bir kadın, pavyonda çalıştığını söyleyerek özenmeyin açıklamasında bulundu.

“Türkiye hangi iki kıtayı birbirine bağlar?” sorusuna cevap vermek üzere mikrofonun yönetildiği bir kadın “Ben okuma yazma öğrendim. Okulu bıraktım pavyonda çalışıyorum. Ben bu sorunun cevabı nerden sana vercem” açıklamasında bulundu.

Ardından  “Nerden bileyim bu coğrafya bilgilerini, İstanbul’da doğdum, büyüdüm. Gözümü açtım: Ankara’da pavyonda çalışıyorum” sözleriyle konuşmasına devam eden kadın filmlerde, dizilerde yansıtılanlar sorusuna İnci Taneleri dizisine göndermeli cevap verdi.

Pavyonda çalışan kadından İnci Taneleri'ne gönderme: İstanbul'da doğdum, Ankara'da pavyonda gözümü açtım, özenmesinler 2

Heves edenlere ise “Bunun bir de perde arkası var görürlerse kaçarlar. Asla göründüğü gibi değil, güzelleştirmesinler böyle şeyleri” sözleriyle  yanıt verdi.

İnci Taneleri’ndeki pavyon sahneleri haftalarca gündemde kalmış pek çok kesim tarafından farklı eleştirilere maruz bırakılmıştı.

Bir kesim sahnelerin özendirici bularak olumsuz değerlendirmiş bir kesim de hayatın gerçekliğini yansıtması açısından anlatılanları değerli bulmuştu.

Editörün Seçtikleri

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir