Overdrama dolandırıcılık skandalı: Jahrein, Onurcanerdem'i suçladı! Ünlü rapçinin de adı geçiyor - Haber Jet

Overdrama dolandırıcılık skandalı: Jahrein, Onurcanerdem’i suçladı! Ünlü rapçinin de adı geçiyor

Jahrein'in de katıldığı Swaggybark yayınında Overdrama hesabının içerik üreticilerinden Onurcan Erdem hakkında dolandırıcılık iddiaları gündeme getirildi. Dolandırılanlar arasında Nympea, BurakSakinOl, Cavs, gibi yayıncıların ve rap sanatçısı Keişan'ın da adı geçti. İddiaların değerlendirildiği yayına dair detaylar...

Overdrama isimli sayfanın içerik üreticisi olarak bilinen Onurcan Erdem hakkında, dolandırıcılık iddiaları ortaya atıldı. Konuyu yayınına taşıyan Swaggybark, Jahrein’inde katıldığı yayında konuya ilişkin itirafları aldı. Nympea, rap sanatçısı Keişan gibi isimlerin geçtiği iddialara dair detaylar haberimizde yer alıyor.

@platcornweb isimli sayfada paylaşılan derlemeye göre, BurakSakinOl isimli yayıncının Onurcan Erdem’le kanalına emote yapması üzerine anlaştığını ancak belirtilen süre içerisinde geri dönüş yapmadığı öğrenildi.

Yayına katılarak açıklamada bulunan BurakSakinOl, Onurcan Erdem hakkındaki yayın devam ederken istediği yarı ücreti geri aldı.

Overdrama Dolandırıcılık Skandalı: Jahrein, Onurcanerdem’i Suçladı! Ünlü Rapçinin de adı geçiyor

Yayının ilerleyen saatlerinde rap sanatçısı Keişan yayına katıldı ve “Ben bu işleri yapmadan bana, bu çocuk dolandırıcı ve yalancı bir çocuk demişlerdi” diyerek son anda dolandırılmaktan kurtulduğunu ifade etti.

Utheneras olarak bilinen yayıncı Şükrü Şentürk’te Erdem’e iş yaptırmak için para gönderdiğini ve geri dönüş alamadığını belirterek “düştüm ameliyatım dedi ve yarısını yolladı” dedi.

Onurcan Erdem hakkında Donanım Haber sitesine 2016 yılında banner görseli yaptırmak isteyen birinin ücreti alıp görseli göndermediğine dair yazışmaların paylaşıldığı öğrenildi.

İddiaların odağındaki isim konuya ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.

Editörün SeçtikleriTrend

Overdrama dolandırıcılık skandalı: Jahrein, Onurcanerdem’i suçladı! Ünlü rapçinin de adı geçiyor” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ali Ali

    iddialara ne açıklama gelecek cidden merak ediyorum

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir