Bayhan Tiryakinim düetiyle TikTok'ta video paylaşan Docend milyonlarca kez izlendi - Haber Jet

Bayhan Tiryakinim düetiyle TikTok’ta video paylaşan Docend milyonlarca kez izlendi

Viral olan şarkılara alt yapı ve yeni sözler yazarak rap formatına çevirerek düet yapan müzisyen Docend lakaplı Mevlüt Karataş'ın videoları sosyal medyada gündem oluyor. Dünya starı 50 Cent'ten Mustafa Sandal'a, Atiye'den Hepsi grubunun şarkılarına kadar düetli videolarını yayınlamakta. Bu nedenle Docend lakaplı Mevlüt Karataş kimdir, kaç yaşında sorularının cevapları araştırılıyor.

TikTok, Instagram ve X hesapları üzerinden paylaştığı düet videolarıyla gündem olan Docend mahlaslı müzisyen Mevlüt Karataş’ın hayatı, kariyeri merak ediliyor.

TikTok’ta yaptığı beat ve şarkı yazdığı videoları paylaşarak içerik üreten Docend, son zamanlarda popüler olan şarkılara yazdığı yeni sözler ve altyapılarla düet yaptığı videolarla gündem oluyor.

Mustafa Sandal’ın Gel Bana şarkısına yaptığı düet Sandal’ın da dikkatini çekmiş olacak ki X hesabı üzerinden paylaşarak Docend’i tebrik ettiği bir paylaşım yaptı.

Bayhan Tiryakinim düetiyle TikTok'ta video paylaşan Docend milyonlarca kez izlendi 2

Bayhan’ın gündemden düşmeyen Spotify’da Global veTürkiye Viral top 50 listelerinde birinci olan Tiryakinim şarkısına yaptığı düetse çok ses getirdi.

Sosyal medyada “bu çocuk neden ünlü değil” gibi cümlelerle videoları paylaşılan isim X hesabı üzerinden bu konuya ilişkin esprili bir yanıt verdi.

Bayhan Tiryakinim düetiyle TikTok'ta video paylaşan Docend milyonlarca kez izlendi 3

DOCEND (MEVLÜT KARATAŞ) KİMDİR?

Sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlara bakarak 2018 yılından itibaren şarkı söylemeye başlayan Doçend, 2021 yılında Yarın Yok isimli ilk teklisini yayınladı.

Yıllar içinde ara ara single çıkarmaya devam eden müzisyen isim, son olarak 2024 yıkında İçim Acıyor, Feryat ve Söndür şarkılarını yayımladı.

Instagram ve X’te @docencl, TikTok’ta @docend kullanıcı adıyla yer alıyor.

Editörün SeçtikleriTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir