İnci Taneleri dizisinde kullanılan ''Dağlara mı Yazdın'' şarkısını Songül Güner seslendiriyor - Haber Jet

İnci Taneleri dizisinde kullanılan ”Dağlara mı Yazdın” şarkısını Songül Güner seslendiriyor

İnci Taneleri "Dağlara mı Yazdın" şarkısı ile konuşulmaya devam ediyor. Songül Güner'in seslendirdiği şarkı dizinin 5. bölümünde çalınmasına rağmen gündemden düşmüyor. Özellikle de şarkının sözleri ve Songül Güner'in hayatı oldukça merak ediliyor.

İzleyicilerin büyük ilgisini çeken İnci Taneleri dizisinin 5. bölümünde çalan “Dağlara mı Yazdın” şarkısı gündemden düşmedi.

Songül Güner’in etkileyici sesiyle hayat bulan bu türkü, özellikle Azem ve Cihan’ın yüzleşme sahnesinde çalmasıyla sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Songül Güner kimdir?

İNCİ TANELERİ’NDE ÇALAN ŞARKI ÇOK KONUŞULDU: DAĞLARA MI YAZDIN

İnci Taneleri dizisinin 5. bölümünde çalan şarkı herkesi kendine bağımlı hale getirdi.

Songül Güner tarafından seslendirilen “Dağlara mı Yazdın” türküsü, dizide Azem ve oğlunun yüzleşmesi anında kullanıldı ve izleyiciler üzerinde derin bir etki bıraktı. Şarkının sözleri ve melodisi kısa sürede sosyal medyada yayılmaya başladı.

Dağlara mı yazdın kimin şarkısı?

DAĞLARA MI YAZDIN ŞARKISININ SÖZLERİ

Hayli zaman oldu ne aradın sordun
Hayli vakit doldu gelmedin durdun
Hasreti hançeri sineme vurdun
Demem o ki salım sen beni yordun
Dağlara mı yazdın
Sulalara mı yazdın
Rüzgara mı yazdın
Tez unuttun beni

Herkesi etkisi altında bırakan bu şarkının düzenlemesini Rıdvan Nar ve Ömer Ok üstlenirken, dijital dağıtım ve yayınlama Metin Uslu tarafından yapıldı.

Songül Güner kimdir?

Sesi ile büyüleyen sanatçı Songül Güner ise bu şarkıdan sonra çok konuşuldu.

SONGÜL GÜNER KİMDİR?

Songül Güner 1 Temmuz 1982’de Mersin’de doğdu. Müziğe olan ilgisi çocukluk yıllarında başladı ve küçük yaşlardan itibaren besteler yapıp türküler söylemeye başladı.

Dağlara mı yazdın kimin şarkısı?

Akdeniz Bölgesi’nin güzel şehri Mersin’de eğitimini tamamlayan Güner, müzik kariyerine büyük emek harcayarak 2007 yılında kendi bestesinin de yer aldığı “Bir Yel Getirin” albümünü çıkardı. Albüm hazırlık sürecinde ailesinden büyük destek gördü.

Songül Güner kimdir?

Songül Güner kendine has tarzı ve muhteşem yorumu ile müzik çevrelerinde kısa sürede beğeni topladı. 2011 yılında çıkardığı “Can Yangını” adlı ikinci albümü ile müzik kariyerinde önemli bir adım daha attı. 2015 yılında ise “Yalan Dünya” albümünü türkü severlerle buluşturmuştur.

Başarılı Türk Halk Müziği sanatçısı Songül Güner, İstanbul’da çeşitli organizasyonlarda ve konserlerde sahne almaya devam etmektedir.

BiyografiFilm DiziGündem

İnci Taneleri dizisinde kullanılan ”Dağlara mı Yazdın” şarkısını Songül Güner seslendiriyor” haberine 1 yorum yapıldı.

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir