Fatih Altaylı Emre Bey kim? Fatih Altaylı'nın editörü Emre Bey kaç yaşında? - Haber Jet

Fatih Altaylı Emre Bey kim? Fatih Altaylı’nın editörü Emre Bey kaç yaşında?

Gazeteci Fatih Altaylı'nın Youtube kanalında yayınlanan programlarında soruları ile sesini duyduğumuz Emre Bey'in kim olduğu birçok kişi tarafından merak ediliyor. Kamera önünde yer almayı tercih etmeyen Emre Bey hakkındaki bilgiler gizemini korurken internet kullanıcıları Fatih Altaylı Emre bey kim, kaç yaşında? sorularını araştırılıyor. Emre Bey mesleği ne, aslen nereli hakkında detaylı bilgiler...

Fatih Altaylı’ya YouTube’da her sabah yayınlanan programında siyasetten futbola kadar birçok konuda gündeme dair sorular hazırlayarak soran Emre ismindeki editör izleyiciler tarafından merak ediliyor. Bugün yayınlanan programda Fatih Altaylı bu konuya değinerek Emre Bey’in fotoğrafını çekti. Abone sayılarının 1 milyona yaklaştığını söyleyen Altaylı, Emre Bey’e “Seni afişe etmemize çok az kaldı.” dedi.

Gazeteci, yazar Altaylı  “Ben de o gün için hazırlık yapıyorum. Fotoğrafını çektim” diyerek  kanalın 1 milyon olduğu gün Emre Bey’in izleyicilere görüntü verebileceği sinyalini vermişti.

Habertürk’ten ayrıldıktan sonra kendi YouTube kanalını açarak birçok programa imza atan Fatih Altaylı’nın hafta için ve hafta sonu yayınladığı programlar milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Fatih Altaylı Emre Bey kim? Fatih Altaylı'nın editörü Emre Bey kaç yaşında? 2

Hemen hemen her sabah Fatih Altaylı yorumluyor programı ile sesini duyduğumuz ve gazeteci Fatih Altaylı’ya sorularını yönelten Emre bey ekipte en çok merak uyandıran isimlerden…

Kendisini sır gibi saklayan Emre Bey programa her gün “Fatih Bey selamlar” cümlesi ile başlıyor Fatih Altaylı ise kendisine “Selamlar Emre bey yanıtını veriyor.

Ülkemiz ve dünya gündemi kapsamında birçok konunun konuşulduğu programda Fatih Altaylı’nın yanıtladığı ve yorumladığı soruları Emre Bey’in sesinden dinliyoruz.

Daha önce de 1 milyon aboneye ulaşması halinde bunu yapacağını belirten Altaylı Emre Bey’in fotoğrafını çekmişti.

Beklenen fotoğraf paylaşıldı.

Fatih Altaylı Emre Bey Kim? Fatih Altaylı’nın Editörü Emre Bey Kaç Yaşında?

EMRE BEY KİMDİR?

Fatih Altaylı ile çalışan Emre Bey 32 yaşında. Fatih Altaylı Yorumluyor Youtube programı ile tanınan Emre beyin aslında uzun yıllardır medya sektöründe yer alıyor.Bir dönem Habertürk’te de çalıştığı bilinmekte.

993 bin takipçili Fatih Altaylı’nın kendi ismini taşıyan Youtube kanalındaki programlarda kamera arkasında görev alıyor. Emre Bey, sosyal medyada Fatih Altaylı’nın asistanı ya da editörü olarak biliniyor. Emre Bey’in soyadının Acar olduğu yönünde iddialar olsa da bu bilginin doğru olup olmadığı netlik kazanmadı.

Biyografi

Fatih Altaylı Emre Bey kim? Fatih Altaylı’nın editörü Emre Bey kaç yaşında?” haberine 1 yorum yapıldı.

  • esin esin

    Emre Bey şokopop gibi yayına maskeyle çıksın bi öneri 😀

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir