Bahar dizisinde Leyla karakterini canlandıran Sahra Şaş’ın hayatı ve biyografisi - Haber Jet

Bahar dizisinde Leyla karakterini canlandıran Sahra Şaş’ın hayatı ve biyografisi

Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak, Buğra Gülsoy'un yer aldığı Bahar dizisinde konuk oyuncular da izleyicinin dikkatlerini topluyor. Bahar’ın yeni bölümünde diziye dahil olacak ünlü oyuncu Sahra Şaş’ın kim olduğu ve biyografisi merak ediliyor. Sahra Şaş kimdir, kaç yaşında sorularının ile Sahra Şaş hangi rolde, Bahar Leyla’yı kim oynuyor yanıtı araştırılıyor.

Salı akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Bahar’ın önümüzdeki bölümlerinde izleyiciyi yine sürpriz konuklar bekliyor. Daha önce Pelin Karahan, Yasemin Sakallıoğlu gibi oyuncuların konuk oyuncu olarak yer aldığı diziye sürpriz bir isim daha geliyor.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre Show Tv ekranlarında yayınlanan Bahar’a 13. bölümde ünlü oyuncu Sahra Şaş konuk oluyor.

Geçen hafta çekimleri yetişmeyen ve yeni bölümü yayınlanmayan Bahar dizisi yarın akşam yeni bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Neslihan Yeşilyurt’un yönettiği, Ayça Üzüm’ün senaryosunu üstlendiği Bahar hikayesi ve oyuncu kadrosu ve ünlü konuk oyuncularıyla da izleyicilere keyifli anlar yaşatıyor.

Bahar Dizisinde Leyla Karakterini Canlandıran Sahra Şaş’ın Hayatı Ve Biyografisi

Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ,Buğra Gülsoy’u, Ecem Özkaya  gibi  oyuncuların başrolde olduğu dizide başrol oyuncuları da konuk oyuncuların da hayatları ve hangi karakteri canlandıracağı merak ediliyor.

Sahra Şaş, Bahar’ın hastası Leyla olarak seyirci karşısına çıkacak. Sahra Şaş’ın  yer aldığı bölümün önümüzdeki hafta 21 Mayıs salı günü ekranlara gelmesi bekleniyor. Bahar’da Leyla’nın kim olduğu Sahra Şaş’ın hayatını ve biyografisine haberimizden ulaşabilirsiniz.

SAHRA ŞAŞ KİMDİR, BİYOGRAFİSİ

15 Kasım 1994 yılında İstanbul’da doğan Sahra Şaş  aldığı oyunculuk eğitiminin ardından 2013 yılında Tatar Ramazan dizisinde oyunculuk kariyerine başladı.

Aslen Erzincanlı olan 29 yaşındaki oyuncu Adını Kalbime Yazdım, Çoban Yıldızı ve Kadın adlı dizilerde de rol almıştır.

İlk sinema oyunculuk deneyimini ise 2017 yılında Martı filmiyle elde etmiştir.

Bahar Dizisinde Leyla Karakterini Canlandıran Sahra Şaş’ın Hayatı Ve Biyografisi

Günümüze dek birçok film ve dizide rol alan sinema ve dizi oyuncusu, eni projelerde yer almaya devam ediyor.

Deneyimli oyuncu Sahra Şaş, ATV’nin Bu Cihana Sığmazam dizsinde Azra Malek karakterini de canlandırmıştı.

Sahra Şaş önümüzdeki günlerde Bahar dizisindeki rolü ile ekranlara dönerek izleyici ile buluşacak.

Sahra Şaş Instagram’de “ssahrasass” kullanıcı adı ile yer alıyor. 111 bin takipçisi bulunan oyuncu Sahra Şaş, zaman zaman paylaştığı sosyal medya hesabındaki fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Bahar Dizisinde Leyla Karakterini Canlandıran Sahra Şaş’ın Hayatı Ve Biyografisi

BiyografiFilm DiziTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir