Ali Arcak kimdir, kaç yaşında? Ali Arcak hayatı ve biyografisi - Haber Jet

Ali Arcak kimdir, kaç yaşında? Ali Arcak hayatı ve biyografisi

Yönetmen ve senaryo yazarı Tomris Giritlioğlu'nun babası olan Ali Arcak'ın kim olduğu merak ediliyor. Ali Arcak hakkında detaylı bilgiye ulaşmak isteyen vatandaşlar Ali Arcak kimdir, kaç yaşında sorularını gündeme getirdi. Yazdığı kitaplar ile de adından söz ettiren Ali Arcak'ın mesleği ne sorularının cevapları araştırılıyor. Ali Arcak hayatı ve biyografisi hakkındaki detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Ali Arcak son günlerin merak edilen ve gündeme getirilen isimlerinden biri. Birçok internet kullanıcısı Salkım Hanımın Taneleri filminin yönetmeni de olan ünlü yönetmen Tomris Giritlioğlu’nun babası olan Ali Arcak hakkında sorulara yanıt arıyor.  Hakimlik yaptığı bilinen Ali Arcak’ın hayatına dair detaylar ve biyografisi…

ALİ ARCAK KİMDİR?

Aslen Antakya kökenli olan Ali Arcak’ın kişisel hayatı ile ilgili çok fazla bilgi bilinmiyor. Ali Arcak Sakine Günaydın ile evlidir. Tomris Giritlioğlu ve Başar Arcak isimli iki çocuğu var.

Ali Arcak’ın mesleği hakimliktir. Tomris Giritlioğlu’nun 1957 yılında Konya’nın Kadınhanı ilçesinde doğduğu yıllarda babası Ali Arcak Kadınhanı’nda hakimlik yaptığı biliniyor.

Ali Arcak’ın kızı senarist, yapımcı, yönetmen Tomris Giritlioğlu Çemberimde Gül Oya gibi dönem dizilerinin yapımcı veya proje tasarımcısı olarak tanınan isimlerden biri olmuştur.

Konya ve Adana gibi birçok ilde ikamet eden Ali Arcak , yazdığı kitaplarla da tanınıyor.

Ali Arcak kimdir, kaç yaşında? Ali Arcak hayatı ve biyografisi 2

ALİ ARCAK KİTAPLARI

Kamulaştırma Davaları ve Devletleştirme

Kamulaştırmasız El Koyma El Atmanın Önlenmesi ve Tazminat Davaları

Biyografi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir