32 yıldır Van’da kaybolan kızı Bahar Ateş’i arayan acılı baba Kazım Ateş sosyal medyada gündem oldu - Haber Jet

32 yıldır Van’da kaybolan kızı Bahar Ateş’i arayan acılı baba Kazım Ateş sosyal medyada gündem oldu

Van’ın Yeşilsu köyünde 1992 yılında kaybolan ve kendisinden bir daha haber alamadığı kızını arayan baba Kazım Ateş, sosyal medyada her gün kayıp ilanı yayınlıyor. Acılı babanın günlerdir saat saat yaptığı paylaşımları ve yardım çığlıkları yeniden sosyal medyanın gündemine oturdu. Bahar Ateş'in nasıl kaybolduğu ve baba Kazım Ateş'in kızını arama mücadelesi hakkında detaylar araştırılıyor.

Baba Kazım Ateş,  32 yıl önce 1992 yılında kaybolan kızını bulmak için yıllardır mücadele veriyor. Acısı bir an olsun dinmeyen baba  kızından gelecek en ufak bir haber umudu ile telefon numarasını sosyal medya aracılığı ile vatandaşlara ulaştırmaya çalışıyor.

Kayıp kızının çocukluk fotoğrafını paylaşan baba, kızı Bahar Ateş’ten gelecek bir haber için uzun süredir sosyal medya hesabında paylaşım yapıyor. Kızını aramaya devam eden Kazım Ateş 1988 doğumlu Bahar Ateş’in 1992 yılında Van’ın Yeşilsu köyünde kaybolduğu bilgisi ve telefon numarasının yer verildiği paylaşımlarına devam ediyor.

32 Yıldır Van’da Kaybolan Kızı Bahar Ateş’i Arayan Acılı Baba Kazım Ateş Sosyal Medyada Gündem Oldu
1992 yılında Van’da kaybolan Bahar Ateş

Acılı babanın kayıp kızı Bahar’ı bulmak için sosyal medyada verdiği çabaya kayıtsız kalamayan bazı sosyal medya kullanıcıları olayın Müge Anlı’ya yansıtılması gerektiğini belirterek “Müge Anlı’ya çık abi kızını bulur inşallah” gibi yorumlar yaptı.

32 Yıldır Van’da Kaybolan Kızı Bahar Ateş’i Arayan Acılı Baba Kazım Ateş Sosyal Medyada Gündem Oldu

Van’da yaşayan baba Kazım Ateş “kazimates95” adlı hesabında “Bahar Ateş Van Yeşilsu köyünde kayboldu 1992de. “notunu herkese ulaştırmaya çalışıyor.

Kazım Ateş, umutla beklediği kayıp kızı Bahar Ateş’ten gelecek bir haber ya da bilginin “05362509544” telefon numarasına iletilmesini bekliyor.

BAHAR ATEŞ NASIL KAYBOLDU

Bahar Ateş, 1992 yılında oynamak için dışarı çıktı. Bir süre sonra dışarı çıkan Ateş ailesi kızları Bahar Ateş’in kayıp olduğunu fark etti. Ailesi o günden beri küçük kızları Bahar’dan haber alamadı.

32 Yıldır Van’da Kaybolan Kızı Bahar Ateş’i Arayan Acılı Baba Kazım Ateş Sosyal Medyada Gündem Oldu

Ateş ailesi güvenlik güçlerine kayıp ihbarı yaptı ancak arama çalışmalarından yılardır sonuç alınamadı.  Kazım Ateş 32 yıl önce kaybolan kızını aramaya devam ediyor.

32 Yıldır Van’da Kaybolan Kızı Bahar Ateş’i Arayan Acılı Baba Kazım Ateş Sosyal Medyada Gündem Oldu

32 yıldır kızını arayan baba sosyal medya hesabından sürekli kayıp ilanı vererek yardım bekliyor.  Kızı için sosyal medya hesabında günlerdir kayıp ilanı veren baba Kazım Ateş bir çok kullanıcı tarafından paylaşılarak sosyal medyada gündem oldu.

3. SayfaGündem

32 yıldır Van’da kaybolan kızı Bahar Ateş’i arayan acılı baba Kazım Ateş sosyal medyada gündem oldu” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Emir Emir

    En zor acı evlat acısı inşallah çabucak bulur evladını

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir