Sıcaklıklar mevsim normallerinin üstüne çıkıyor! 22 Mayıs Çarşamba hava durumu İstanbul, İzmir ve Ankara - Haber Jet

Sıcaklıklar mevsim normallerinin üstüne çıkıyor! 22 Mayıs Çarşamba hava durumu İstanbul, İzmir ve Ankara

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 22 Mayıs Çarşamba hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir verileri belli oldu. Ülke geneline parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Doğu Anadolu'nun doğusu, Ankara'nın güneyi, Konya ve Eskişehir çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak yağış bekleniyor.

22 Mayıs Çarşamba günü Türkiye genelinde sıcaklıklar 2 ila 4 derece arasında artış gösterirken İstanbul, Ankara ve İzmir hava durumu merak ediliyor.

Sıcaklığın genellikle mevsim normalleri civarında, iç ve batı kesimlerde üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

Ege ve Batı Akdeniz’de toz taşınımının etkisi sürecek. Meteoroloji, oluşabilecek görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma gibi olumsuz koşullara karşı uyardı.

22 MAYIS ÇARŞAMBA HAVA DURUMU İSTANBUL, İZMİR VE ANKARA

İstanbul

Sıcaklık 14 ila 29 derece arasında seyredecek. Parçalı ve az bulutlu bir havanın hakim olacak. İstanbullular hafta ortasında güzel havanın tadını çıkaracak.

İzmir

Sıcaklık 19 derece ile 32 derece arasında seyredecek. Parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olsa da güneş ışıkları etkisini hissettirecek.

Ankara

Sıcaklık 15 ila 29 derece arasında seyredecek. Parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim olurken öğle saatleri itibarıyla güney çevrelerde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor.

Sıcaklıklar Mevsim Normallerinin üstünde: 22 Mayıs Çarşamba Hava Durumu İstanbul, İzmir Ve Ankara

22 MAYIS ÇARŞAMBA BÖLGELERDE HAVA DURUMU

Marmara

Parçalı ve az bulutlu, güneydoğu kesimleri yer yer çok bulutlu geçmesi bekleniyor.

Ege

Parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak olsa da iç kesimlerde çok bulutlu bir gökyüzü bekleniyor. Öğle saatlerinden sonra iç kesimlerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Bölge genelinde toz taşınımı olacak.

Akdeniz

Parçalı ve az bulutlu bir hava hakim olacak olsa da iç kesimlerde yer yer çok bulutlu. Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Adana çevresi, İskenderun Körfezi ile Doğu Akdeniz’in Toroslar kesiminde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Batı Akdeniz’de toz taşınımı olacak.

İç Anadolu

Parçalı ve yer yer çok bulutlu gökyüzünün hakim olacağı bölgede öğleden sonra Eskişehir, Konya çevreleri ve Ankara’nın güneyinde sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor.

Batı Karadeniz

Parçalı ve az bulutlu geçeceği bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz

Parçalı, iç kesimleri yer yer çok bulutlu olacak. Yerel olmak üzere Rize ve Artvin çevresinde sağanak ve gök gürültülü yağış bekleniyor.

Doğu Anadolu

Parçalı ve çok bulutlu bir hava hakim olacak. Doğusunda yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu

Parçalı ve az bulutlu bir gökyüzü bekleniyor. Diyarbakır, Gaziantep ve Şanlıurfa’da sıcaklıklar gün içinde 30 derecenin üstüne kadar çıkacak.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir