Sıcaklıklar 2 ila 4 derece arasında artacak! 31 Mayıs Cuma hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir - Haber Jet

Sıcaklıklar 2 ila 4 derece arasında artacak! 31 Mayıs Cuma hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir

Meteoroloji, 31 Mayıs Cuma hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir verilerini paylaştı. Ülke genelinde parçalı yer yer çok bulutlu, İç Anadolu'nun iç kesimler Akdeniz kıyıları ve Doğu Karadeniz'de yağış bekleniyor.

31 Mayıs Cuma hava sıcaklıkları 2 ila 4 derece artacağı, Doğu Anadolu’da 3 ila 5 derece arasında azalacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji, Cuma günü öğle saatlerinden itibaren Kayseri, Niğde, Sivas, Çankırı, Çorum çevreleriyle Kastamonu’nun güneyi, Tokat’ın batısı, Ankara ve Kırıkkale’de sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yaşanabilecek olumsuz koşullara karşı (ani sel, su baskını, dolu yağışı, yıldırım) dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

31 Mayıs – 6 Haziran tarihleri arasında sıcaklıkların ülke genelinde artarak mevsim normallerinin üstünde seyretmesi bekleniyor.

Mayıs ayının son gününde yaza girmeden önce sıcaklıklar yurt genelinde etkili olmaya devam ederken yağışların etkisi bir süre daha sürecek.

31 Mayıs Cuma Hava Durumu İstanbul, Ankara Ve İzmir

31 MAYIS CUMA HAVA DURUMU İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR

İstanbul 17°C, 27°C

31 Mayıs Cuma günü İstanbullular haftayı parçalı bir gün ile kapatacak. Güneş ışıklarının etkisinin hissedileceği şehirde hafta sonuyla beraber sıcaklıklar artacak.

Ankara 13°C, 23°C

Ankara’da parçalı ve çok bulutlu bir hava hakimken, aralıklı ve yerel olmka üzere yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

İzmir 16°C, 29°C

İzmir’de güneşli hava etkisini gösterirken sıcaklıklar hafta sonu itibarıyla artacak.

YaşamSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir