İtalya-Türkiye maçı ilk 11’leri belli oldu! Arda Güler kadroda yer almıyor - Haber Jet

İtalya-Türkiye maçı ilk 11’leri belli oldu! Arda Güler kadroda yer almıyor

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 öncesi İtalya ile yapacağı hazırlık maçında sahaya çıkıyor. Maçın ilk 11'leri belli oldu. Kadroda Arda Güler yer almadı.

EURO 2024 öncesi son hazırlıklarını yapan A Milli Futbol Takımı, özel maçta İtalya’ya konuk oluyor. Maç, İtalya’nın Bologna şehrindeki Renato Dell’Ara Stadyumu’nda saat 22.00’de başlayacak ve TRT Spor’dan naklen yayınlanacak.

İTALYA – TÜRKİYE MAÇI 11’LERİ

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024’e hazırlık sürecinde önemli bir prova niteliğindeki İtalya maçı sahaya çıkacak. Mart ayında oynadığı son iki hazırlık maçında Macaristan’a 1-0 ve Avusturya’ya 6-1 yenilen milliler, bu maçta güçlü rakibi karşısında performansını göstermek istiyor. Karşılaşmayı Avusturya Futbol Federasyonundan hakem Sebastian Gishamer yönetecek.

Maçın ilk 11’leri ise şöyle:

İtalya: Vicario, Di Lorenzo, Mancini, Bastoni, Dimarco, Cristante, Jorginho, Orsolini, Pellegrini, Chiesa, Retegui.

Türkiye: Altay Bayındır, Zeki Çelik, Ozan Kabak, Abdülkerim Bardakcı, Mert Müldür, Kaan Ayhan, Hakan Çalhanoğlu, Yusuf Yazıcı, Oğuz Aydın, Barış Alper Yılmaz, Kenan Yıldız.

İTALYA TÜRKİYE MAÇI KADROSUNDA ARDA GÜLER VAR MI?

İtalya – Türkiye hazırlık maçı kadrosunda Arda Güler yer almıyor. Arda, Real Madrid’in Şampiyonlar Ligi geniş kadrosunda yer alması ve şampiyonluk kutlamaları nedeniyle milli takıma İtalya maçından sonra katılacak.

Arda Güler İtalya maçı kadrosunda yok mu, neden yok, yedek mi?

TÜRKİYE EURO 2024 ÖNCESİ ISINIYOR

Türkiye, İtalya maçının ardından 10 Haziran’da Polonya ile bir hazırlık maçı daha yaparak EURO 2024 öncesi son provasını tamamlayacak.

Türkiye, şampiyonada F Grubu’nda Portekiz, Gürcistan ve Çekya ile mücadele edecek. İtalya ise B Grubu’nda İspanya, Hırvatistan ve Arnavutluk ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye-İtalya maçının sonucu ve takımın performansı, EURO 2024 öncesinde önemli ipuçları verecek. Ay-yıldızlı ekibimizin, güçlü rakibi karşısında nasıl bir performans sergileyeceği büyük bir merakla bekleniyor.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir