Örümcek Adam’ın biricik aşkı Kirsten Dunst’tan olay yaratan estetik açıklaması - Haber Jet

Örümcek Adam’ın biricik aşkı Kirsten Dunst’tan olay yaratan estetik açıklaması

Ünlü oyuncu ve model Kirsten Dunst’tan estetik tepkisi tartışmalara neden oldu. Örümcek Adam filminde de yer alan oyuncu botoks, dolgu ve yüz ameliyatı gibi estetik operasyonlarına karşı olduğunu açıkladı. Peki, Kirsten Dunst kimdir, kaç yaşında, hangi filmlerde rol aldı?

Kirsten Dunst’tan estetiğe tepki geldi.

Ünlü oyuncu estetiğe karşı olduğunu vurgulayarak yüzünü bunlarla mahvetmek istemediğini aksi takdirde ucube gibi görüneceğini söyledi. Bir yapımcının kendisine dişlerini düzelttirmesi için yaptığı baskıdan etkilenen oyuncu, dişlerini sevdiğini söyleyerek bu yoruma itiraz etti.

Örümcek Adam’ın biricik aşkı Kirsten Dunst’tan olay yaratan estetik açıklaması 2

KIRSTEN DUNST KİMDİR? İŞTE FİLMLERİ

30 Nisan 1982 tarihinde ABD’de dünyaya gelen Kirsten Dunst birçok yapımda yer aldı. 3 yaşında iken kameralar ile tanışması Ford reklamı ile birlikte oldu. 1989 yılına kadar modellik yapan Dunst’un sinema kariyerinin başlangıcı “New York Stories” filmindeki ufak rolü ile oldu. Akabinde henüz 11 yaşında iken “Vampirle Görüşme” filminde yer aldı. Bu filmde Brad Pitt ile birlikte çalıştı. Aynı yıl içinde “Küçük Kadınlar” filminde de rol aldı. Bu roller ile birlikte daha çocukken ünlü olmayı başardı.
13 yaşına geldiğinde Jumanji filminde Judy Shepherd rolünü canlandırdı. Aynı zamanda çizgi filmlerde de seslendirme yapan oyuncu, Wag the Dog filminde çalıştı. Birçok türde çalışan Dunst, 1998’de aksiyon-bilim kurgu filmi olan “Small Soldiers” adlı yapım ile çalışmalarını sürdürdü.
1999 yılında çocuk rollerini bırakıp yetişkin rollerine geçmeye başladı. Bir komedi filmi olan “Drop Dead Gorgeous” da yer aldı. Akabinde Bring It On (Gençlik Ateşi), Get Over it (Herkes Onu İster), Crazy/Beautiful (Çılgın, Güzel) ve The Cat’s Meaw (Kedinin Miyavlaması) filmlerinde rol aldı.
Ünlü yapım Spider Man’de (Örümcek Adam) oynayan Kirsten Dunst’un yer aldığı diğer filmler ise şöyle:
Sil Baştan (Eternal Sunshine of the Spotless Mind), Bekarlığa Veda (Bachelorette), Melankoli (Melancholia).

2011’de Türkiye’ye gelen Kirsten Dunst, Nurgül Yeşilçay ile yaşadığı tartışma ile ülkemizde de gündeme geldi.

2002 yılında ise Spider Man’in (Örümcek Adam) sinema uyarlamasında çalıştı. Örümcek Adam serisinde “Mary Jane Watson” rolü ile Örümcek Adam’ın (Peter Parker) sevgilisini canlandırdı.

Örümcek Adam filmindeki ikonik sahnelerden biri olan baş aşağı öpüşme sahnesinde zorlanan Dunst, bu deneyimi olumsuz değerlendiriyor.

Magazin