Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! İntihar iddiasını Dilan Polat’ın kayınvalidesi doğruladı - Haber Jet

Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! İntihar iddiasını Dilan Polat’ın kayınvalidesi doğruladı

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla tutuklanan ve 7 aydır cezaevinde olan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın intihara kalkıştığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Dilan Polat intihar mı etti? Dilan Polat son durumu hakkındaki detaylar Dilan Polat’ın kayınvalidesi Şükran Polat’ın iddiaları doğrulamasıyla yanıt buldu.

Geçtiğimiz hafta hakim karşısına çıkan Dilan ve Engin Polat çiftinin tutukluluk halinin devamına karar verilmişti. Mahkemeye izleyici olarak katılan kızı Nilda’yı gören Dilan Polat, kızına dokunmak talebini  jandarma reddedince ağlamaya başladı. Göz yaşlarına boğulan Dilan Polat mahkeme salonunda “Kızım seni çok seviyorum, hepsi geçecek, yapmadık biz yapmadık” diye haykırdı.

Bir süredir Dilan Polat’ın psikolojisinin bozuk olduğuna yönelik haberlerin ardı arkası kesilmiyordu. Arkadaşı Candan Toprak, Dilan Polat’ın cezaevinde kendisine zarar verdiğini, vücudunda kesikler ve morluklar olduğunu öne sürdü.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın 5 Kasım’dan beri tutuklu olduğu Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde intihara kalkıştığı ortaya çıktı.

Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! İntihar iddiasını Dilan Polat’ın kayınvalidesi doğruladı 8

DİLAN POLAT İNTİHAR MI ETTİ?

Dilan Polat’ın intihara kalkıştığının gerçeği yansıtıp yansıtmadığı merak edilirken aile bireylerinden bir açıklama geldi.

Fenomen Dilan Polat’ın son durumu merak edilirken, kayınvalide Şükran Polat iddiaları doğruladı. Şükran Polat sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle;

“Evet maalesef, doğru haberler… Gelinim artık yapılanları kaldıramıyor, iftiraları kaldıramıyor. Biz zaten her görüşe gittiğimizde söylüyordu dayanamıyorum artık diye, mahkeme sonrası kendine zarar verdi çünkü biliyor ki suçu yok.

Biz sizlere yansıtmadık. Nilda da annesini öyle görünce kötü oldu. İçimiz acıya acıya sessiz kaldık, mahvolduk burada.

Psikolojisi hiç iyi değil, gün geçtikçe gözümüzün önünde bitiyor, korkuyoruz artık. Kim verecek bunun hesabını bilmiyorum ona bir şey olursa. Ama Allah çok büyük… Adalet gerçekten tecelli ettiğinde vicdanınızla baş başa kalacaksınız.”

Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! İntihar iddiasını Dilan Polat’ın kayınvalidesi doğruladı 9

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul’da doğdu. Evli ve iki çocuk annesidir.

İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başlayan  Dilan Polat 2017 yılında güzellik merkezlerinin kurucusu oldu. Instagram’da milyonlarca  takipçisi olan Dilan Polat, sosyal medya fenomeni olarak tanınıyor.

Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! İntihar iddiasını Dilan Polat’ın kayınvalidesi doğruladı 10

İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım’da ve devamında düzenlenen operasyonlarda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 24 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlardan tutuklanarak 5 Kasım 2023’te cezaevine girmiştir.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir