Dengeler: Biri Olmak 3. bölüm 26 Nisan Cuma (Bugün) yayınlanacak - Haber Jet

Dengeler: Biri Olmak 3. bölüm 26 Nisan Cuma (Bugün) yayınlanacak

Başrolünde Cihangir Ceyhan'ın yer aldığı Dengeler: Biri Olmak dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. İlk iki bölümü ile izleyici ile buluşan dijital platform dizisi Dengeler: Biri Olmak  3. bölümünün yayın tarihi ve saati ile ilgili detaylar…

19 Nisan’da dijital içerik platformu GAİN’de izleyici karşısına çıkan Dengeler: Biri Olmak dizisi ilk iki bölümünün ardından yeni bölüm araştırmaları başladı.  Dengeler: Biri Olmak yeni bölüm ne zaman? merak ediliyor. İzleyicinin beğenisini toplayan Dengeler’in yeni bölüm tarihi belli oldu.

DENGELER: BİRİ OLMAK 3. BÖLÜM YAYIN TARİHİ

Başrolünde Cihangir Ceyhan’ın yer aldığı Dengeler: Biri Olmak  26 Nisan Cuma  yani bugün 3. bölümü ile izleyici ile buluşacak. Dengeler Biri Olmak dizisi Cuma günleri yayınlanıyor.

DENGELER: BİRİ OLMAK KONUSU

İlk  sezonu ile dikkatleri üzerine toplayan Dengeler dizisi yaşı geçmesine rağmen profesyonel boksör olma hayalinden vazgeçmeyen merdiven altı bir boksörün (Ferit) hikayesini konu ediniyor. Ferit, suç, şiddet, hırs ve intikam dolu bir dünyanın içine adım adım çekilirken gerçekleşmemiş hayalleriyle birlikte çocukluğunun nahifliğini de geride bırakmak zorunda kalır. “Biri olma” yolunda önemli fedakarlıklar yapmak durumunda kalan Ferit’in hikayesi… Yönetmen koltuğunda Süleyman Mert Özdemir’in oturduğu Dengeler: Biri Olmak’ın senaryosunu Sarp Kalfaoğlu kaleme alıyor. Ünlü oyuncu Cihangir Ceyhan boksör Ferit Kamacı rolünü üstleniyor.

DENGELER: BİRİ OLMAK OYUNCULARI

Dengeler Biri Olmak dizisinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Cihangir Ceyhan

Savaş Satış

Mazlum Çimen

Ulvi Kahyaoğlu

Canan Ürekil

Tanju Bilir

Erol Babaoğlu

Mücahit Koçak

MagazinFilm Dizi