Astrologların şampiyonluk tahminleri belli oldu! Astrolog Meral Güven’in Süper Lig şampiyonu tahmini epey iddialı - Haber Jet

Astrologların şampiyonluk tahminleri belli oldu! Astrolog Meral Güven’in Süper Lig şampiyonu tahmini epey iddialı

Süper Lig'in 2023-2024 sezonunda şampiyonluk yarışı, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında büyük bir heyecanla devam ediyor. Meral Güven, Duygu Demir, Tuğçenur Özay, Tuğçe Akarlar gibi ünlü astrologlar bu çekişmeli yarışta hangi takımın şampiyon olacağı konusunda tahminlerde bulundular.

Süper Lig’de sezonun son haftasına girilirken, Fenerbahçe ve Galatasaray arasında büyük bir şampiyonluk mücadelesi yaşanıyor. Astrologlar, bu yarışta hangi takımın galip geleceğine dair öngörülerini paylaştılar. Farklı görüşler öne süren astrologlar, futbolseverlerin heyecanını daha da artırıyor.

ASTROLOGLARIN ŞAMPİYONLUK TAHMİNLERİ

Süper Lig’in son haftasına girilirken büyük bir heyecan yaratıyor. Hangi takımın şampiyon olacağı konusunda kesin bir tahmin yapmak zor olsa da, bu rekabetin son ana kadar süreceği kesin. Futbolseverler, büyük bir merak ve heyecanla sezonun kapanışını bekliyorlar.

MERAL GÜVEN’İN ŞAMPİYONLUK TAHMİNİ

Astrolog Meral Güven, son üç yılda şampiyonluk tahminlerinde isabetli öngörülerde bulunan ünlü bir astrolog. Güven, 2023-2024 sezonunda Fenerbahçe‘nin şampiyon olacağını belirtiyor. Ayrıca, Fenerbahçe’nin sadece bu sezon değil, önümüzdeki sezon da şampiyon olacağını ve daha sonra yedi yıl üst üste şampiyonluk yaşayacaklarını iddia ediyor. Bu iddialar oldukça cesur ve uzun vadeli öngörüler içeriyor​.

Meral Güven şampiyonluk tahmini

SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU İLE İLGİLİ ASTROLOGLAR NE DİYOR?

Astrolog Duygu Demir’in tahmini Galatasaray’ın şampiyon olacağı yönünde. Demir, şampiyonluk ile ilgili “25 Mart tutulması, Koç burcundaki tutulma özellikle Galatasaray’a çok büyük ışık getirecek. Bence artık bu tutulmayla Galatasaray’a doğru ibreler döndü.” ifadelerini kullandı.

Astrolog Tuğçenur Özay ise “Bu senenin şampiyonun Galatasaray olacağını düşünüyorum” diyerek şampiyonluk tahminini açıkladı.

Astrolog Arzum Koyuncu “Şampiyon sarı lacivert renkleriyle Fenerbahçe olacak.” şeklinde tahminde bulundu.

Astrolog Tuğçe Akarlar şampiyonluk tahmini için “Galatasaray‘ın şampiyon olacağını düşünüyorum” yorumunda bulundu.

Tuğçe Akarlar ile beraber katıldığı programda Astrolog Dinçer Güner, Tuğçe Akarlar’ın Galatasaray tahminine katıldığını ifade ederek. “Tuğçe’ye çok katılıyorum bu konuda.” dedi ve Güner de şampiyonluk tahmininin Galatasaray olduğunu belirtti.

Astrolog Ayten Ergün ise “2023-24 sezonunda Galatasaray daha şanslı görünüyor” yanıtını verdi.

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir