6 Mayıs’ta ekranlara veda edecek Ömer dizisinin final fotoğrafları yayınlandı - Haber Jet

6 Mayıs’ta ekranlara veda edecek Ömer dizisinin final fotoğrafları yayınlandı

Star TV’nin sevilen dizisi Ömer, bu hafta son kez izleyicisi ile buluşacak. Ömer’in final bölümünde düğün sürprizi yaşanacak. 54. Bölüm ile final kararı alan Ömer’in son bölümünden fragman ve fotoğraflar geldi. Merak edilen Ömer final ne zaman, saat kaçta? soruları yanıt buldu.

Pazartesi akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Ömer’de büyük final için geri sayım başladı. Başrollerini Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın paylaştığı dizinin bu haftaki son bölümünden tanıtım fragmanı ve ilk kareler paylaşıldı.

6 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelecek dizide toplu düğün töreni ve Ömer ile Gamze’nin bebekleriyle Kız Kulesi karşısındaki mutlu anları heyecanlı bekleyişi artırdı.

ÖMER 54. BÖLÜM KONUSU

Ömer dizinsin final bölümünde , Nisa, Hakan’ın yaralandığını öğrendikten sonra endişeyle hastaneye gelir. Yaşadıkları onca olumsuzluğa rağmen birbirlerine olan sevgilerini korumayı başaran Gamze ve Ömer, her şeyi geride bırakarak yepyeni bir başlangıç yapmaya karar verirler.

Gamze ve Ömer, evi terk eden Çiçek’i geri döndürmek için büyük çaba gösterirler. Çiçek’e hak ettiği sevgiyi veremediğini anlayan Reşat, ondan son bir şans istemek için adım atar.

Gamze ile Ömer’in sürpriz düğünü ise Rahmi ve Gamze’nin annesi Fatma için sürpriz bir kutlamaya dönüşecek. Düğün neredeyse tüm aile bireylerinin geçmişte kalan ukdelerin telafi edilmesine imkan sağlar.

6 Mayıs’ta ekranlara veda edecek Ömer dizisinin final fotoğrafları yayınlandı 2

ÖMER FİNAL TARİHİ

Ömer, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00’de Star TV’de final bölümü ile izleyicileriyle son kez buluşacak. 2 sezon süren dizinin ilk bölümü 9 Ocak 2023’de verilmişti.

6 Mayıs’ta ekranlara veda edecek Ömer dizisinin final fotoğrafları yayınlandı 3

ÖMER OYUNCU KADROSU

Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Ömer’in yönetmen koltuğunda başarılı yönetmen Cem Karcı oturuyor.  Senaryosunu Deniz Madanoğlu ve Sedef Bayburtluoğlu Gürerk kaleme aldığı dizinin oyuncu listesi şöyle;

Selahattin Paşalı

Gökçe Bahadır

Barış Falay

Merve Dizdar

Gülçin Kültür Şahin

Zerrin Sümer

Emre Taşkıran

Serpil Gül

Muharrem Türkseven

Melike Güner

Onur Bilge

Gamze Karaduman

Çağla Naz Kargı

Burcu Cavrar

Simay Barlas

Damla Makar

Metehan Parıltı

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir